Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hurkát sütni sütő nélkül? fórum

Hurkát sütni sütő nélkül? (tudásbázis)


16. asztanaviszta (válaszként erre: 14. - Apeeng)
nov. 20. 09:02
Nem szurkálni kell, hanem sütés előtt 15-20 percre vízbe beáztatni. Utána szárazra törölni és úgy sütni.
nov. 20. 05:42
Én nem hallottam volna, hogy máshol meglehetne. Max nyárson tábortűz mellett? Vagy hol akkor ha nem sütőben?
14. apeeng
nov. 19. 22:57

Reggel sült hurkát szerettem volna enni..véres-májas egymás mellé egy kerámia serpenyőbe, egy kis olaj a megmosott hurkákra, és nagyon kis lángon, vastag alátétlemezzel fél óra..-hiába szurkáltam, mind a négy szétdurrant..


holnap reggel a környék kóbor macskáinak jól kezdődik a napjuk(ugyanis mind megkapják, mert embernek ehetetlen)

2014. szept. 30. 13:18
Megfelelő méretű teflonban, /épp hogy beleférjen/ nagyon kevés olajat vagy zsírt alája, lefedve, mert valóban fröcsköl, én nem szoktam bánni ha kireped, nagyon finomra lehet sütni "bugyi" nélkül is SŐŐŐT, az hogy mikor sült át, csak izlés kérdése, én szeretem amikor kérge van, még kopaszon is, egyébként miután abálva /főzve/ van, elvileg nyersen is meg lehet enni.
2014. szept. 26. 14:08
Lábosban zsírban a legfinomabb,viszont nem a legegészségesebb.De kell néha bűnözni...:-)
11. 99279bb06f (válaszként erre: 10. - Rora)
2014. szept. 25. 21:03
Amikor már a teteje ropogósra pirult, akkor biztos, hogy belül is átsült.
10. rora
2014. szept. 25. 13:04

Köszi a hozzászólásokat:)

Tudom nagyon amatőr kérdés, de honnan tudni, hogy mikor sült át teljesen?

9. 99279bb06f (válaszként erre: 5. - Rora)
2014. szept. 25. 12:46

Igen, mindenképpen tegyél fedőt rá, mert fröcskölni fog.

Először szurkáld meg villával a hurka oldalát, azért, hogy a sülésnél ne repedjen szét. Még a fagyasztottat is próbáld meg szúrkodni (lehet, ha vízzel leöblítetted).

Vizet szoktam alátenni annyit, hogy kb. 1-2 cm-t álljon az edény alján. Ha sok, akkor fedő nélkül, nagy lángon néhány perc alatt le tudom zsírra sütni.

Olajjal locsold meg a hurkákat, hogy szép fényes legyen.

8. zebracsikó (válaszként erre: 5. - Rora)
2014. szept. 25. 11:10

persze, forgasd és először csak kisebb lángon süsd, hogy át tudjon jól sülni


piacon vagy hentesnél vennék a helyedben, ott megbízhatóbb és háziasabb, mint a tesco hűtőpultból

de csakis előzetes vélemények alapján, akik már kipróbálták annak a hentesnek az ízvilágáét és javasolják, visszajáró vendéek

7. 72497ec515 (válaszként erre: 2. - Zebracsikó)
2014. szept. 25. 10:40
Szükség törvényt bont ;) miért ne? Én lefedném az biztos ! Bár én utálok hurkát sütni amúgy is!!
6. rora (válaszként erre: 4. - Zebracsikó)
2014. szept. 25. 09:45
egyébként hol ajánlatos venni a hurkát? Én piacra gondoltam...
5. rora (válaszként erre: 2. - Zebracsikó)
2014. szept. 25. 09:44
tegyek a serpenyőre egy fedelet? Néha meg kell forgatni?
2014. szept. 25. 09:43
kell alá olaj,én egy kis vizet is öntenék alá
3. rora
2014. szept. 25. 09:41
Az érdekelne, ha főzőlapon szeretném sütni a hurkát, kb mennyi ideig kellene sütni, és hogyan (kell-alá olaj, stb...)?
2014. szept. 25. 09:40
serpenyőben ,lefedve
1. rora
2014. szept. 25. 09:40
Hurkát sütni sütő nélkül?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook