Sütő nélkül is lehet egytálételt sütni? (tudásbázis)
csokis piskótát 5percig és bögrés sütit 15
perc alatt
de sütöttem benne rakott zöldséget is
nekem sincsen sütőm de a
mikróm grillező és nagyon
szépen süt
húsvétra abban sütöttem
igen, igen :)
ennyi még éppen van a fejemben, de olyan jó volt leírni a nem túl mély fazekat :))
(elsőre észre sem vettem, csak automatikusan másolta a kezem, amit a szemem látott előtte :)
de így olyan kis huncut megfogalmazás, nem?)
Dné! ne égjen, vagy égjünk ketten egyszerre. nem baj, ha nem lesz piros a teteje :)
köszönöm a tippet!
nincs kuktám, de éppenséggel még lehet :)
elnézést, h csak most reagálok, de dolgozóban voltam.
ha van kuktád abban is nagyon finom
rakott kajcsit lehet késziteni
nem lesz piros a teteje de az alját
ha egy kicsit lepiritod akkor finom lesz
bocsánat, én írtam elsőre rosszul (úgy látszik totl leépülök itthon :-) )
amúgy a lábasból is arra a típusra gonoltam ami kevésbé mély :-) (de még nem serpenyő) :-)
amúgy ég ám a fejem...
örülök, hogy segíthettem :-)
mi is szeretjük bár már régen csináltam (a gyerekek még nem díjazzák)
nagyon szabad recept, mindent lehet: pl rakhatsz bele padlizsánt is, vagy a lilahagyma helyett pórét (meg azt hagysz el vagy teszel bele amit akarsz)
hát már miért lenne baj? :))
és nem baj, ha én meg elkészítem? :)
imádom a cukkínit meg a bogyót is. ezt szeretni fogjuk. köszönöm.
eszembe jutott egy recept (ha nem baj leírom)
Mediterrán egytálétel a neve:
kockázott bacon, rá csíkokokra vágott husi (ami tetszik), ehhez jöhet gomba, pritamin paprika, cukkíni. Fűszerezést illetően is szabadon választható, én mediterrán delikátot szoktam hozzá használni (amúgy egy kis bors, bazsalikom, oregánó) Cukkíni természetesen csak a végén, nehogy szétmenjen és persze a sóról sem szabad megfeletkezni :-) még idejében. A végén, lehet amikor már lezártad (de még forró) kockára vágott lilahagymát és olajbogyót (én azt is karikázom ne legyen tömény) keverni. Ezután készíthetsz hasábburgonyát vagy stak burgonyát és tálaláskor összeforgatod a raguval.
Egytálétel és sütömentes, innen jutott eszembe :-)
váúúú! köszönöm! erre vártam! h valaki beigazolja a feltevésemet! :) mondjuk én biztos jénaiban álltam volna neki! de akkor megnézem fazékban, hogy hogyan is van ez kéremszépen!
fazékban, fedő alatt! értettem! köszönöm!
hogy fokozzam a problémát: nincs grillfunkció a mikrónkban :)
most már bánom :)
igen, kontaktgrill. olyanom van :)
de azt a problémát, h hogyan lesz ebből ilyenolyan egytálétel, nem oldja meg :)
amúgy ez a kontaktgrill szuper dolog!
lehet, h megsütöm úgy, aztán egy életem, egy halálom, megpróbálom mikróba betenni, és úgy összesütni a sajttal, fűszerekkel.
tudom, h ez eleve halott dolog... csak gondoltam, hátha...
rakottakat nem lehet? mondjuk megfőzök mindent hozzá, ahogy kell, amúgy is megfőzném ugye... vagy a darálthúst megsütném szépen. összeállítom, és mikró? vagy a főzőlapra? áhh.. hát mindegy. marad a rost. :)
ez igaz. akkor ma rizseshús lesz :)
igen, gondolkodtam már rajta, h veszünk, de hely sincsen, és ez az albi sem lesz már sokáig... csak úgy unom már, h pont azt nem tudok készíteni, amit szeretünk :)
alapprobléma:
nincsen itthon sütőnk.
viszont szeretjük az egytálételeket, tűzálló edényben készíthető csirkéket, stb...
van erre praktika?
vagy maradjak a rostlapnál?
mikró van, de nem szeretem, és még sosem sütöttem benne semmit, csak kiolvasztásra, melegítésre használom, ha használom egyátalán...
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet valaki olyan gusztustalan, hogy miután a lábát tapogatja, kézmosás nélkül ad enni az unokájának?!?
- Lehet szerelem nélkül házasodni?
- Megtörve - család, háttér, szeretet nélkül.... Hogy lehet így élni?
- Algás vizű medencét mivel lehet tisztítani a viz leengedése nélkül?
- Muffint lehet sütni forma nélkül, csak a papírban?
- Római tálban sült csirkecombot lehet egy kis vízzel, olajjal sütni zöldségek nélkül?