Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hullámos papagáj (beszélgetés)
Sziasztok! Ezzel etet valaki? Véleményekre lennék kíváncsi. Köszönöm!
[link]
nekem is volt, nagyon régen
Sziasztok.
Hullámos fiú mellé vettem egy párt.
Most egy hónap elteltével elkezdett kékülni a viaszhártyája,szóval kiderült hogy ő is fiú:(
Vehetek melléjük 2 lányt?Nem fognak összeveszni rajtuk?
Ők elég jó természetűek,egyből összeszoktak,jól kijönnek.A kalitka is nagy méretú,simán kakadút is tarthatnék benne,ez nem lenne probléma.
Tegnap a hím kihajította a tojást. :(
Lehet hogy termékeny volt,mert az egyik hímem 2 tojót is szeretget...
Na mindegy,majd csak lesz szaporulat.Kapnak tojást is és gyümit is.
Ezt sajnos nem tudom. Szerintem még hagyd békén a tojást, nehogy bizalmatlanná váljon a madár. Odúban a madár megtermékenyülés nélkül is tojik. Szüksége van sok szépiacsontra, főtt tojásra ilyenkor.
Igen tudom!Ezért is vagyok tanácstalan.
Ha átvilágítanám a tojást és lenne benne huligán azt még szerintem úgysem látnám.
Azt hány nap múlva látni átvilágítással?
Az odú indítja be nála a hormonokat. Attól lesz peteérése, hogy az odúban üldögél.
Igen,mivel van párja.3 hím közül is válogathat.Igaz,hogy gyertyát nem tartottam,de most nem tudom mit várhatok.
Látott hímet közelebbrôl?
3 pár papagájom van.Napok óta bent volt az odúban nappal,így most azt sem tudom,hogy ez az odú miatt van,vagy termékeny.
Igen, csak akkor ül rá, ha több tojás van. Akkor is tojik a hullámos, ha csak odú van, de nincs párja. Az enyém játszott, gurigázott a tojásával, mindig feltörte.Sokat számít, hogy látja-e a többi madártól, mit kell csinálni.Fogságban neki kell rájönni.
Sziasztok!
Van valakinek huligánja?
Ma vettem észre hogy az egyik tojóm lerakott egy tojást,de nincs a madárka az odúban.
Igaz hogy csak 3 tojásra ül rá?Várható még tojás?
További ajánlott fórumok: