Hulajos recept

Elkészítési idő 30 perc

A Hulajos hozzávalói:
8-10 tojásból piskóta
fél liter HuLaLa
1 csomag GÁLA hidegen készülő vaníliás pudingpor
1 cs. vanília
gyümölcs


A Hulajos elkészítési módja:
8-10 tojásból a szokott módon piskótát sütünk. Mikor kihűlt a piskóta, felverjük majdnem keményre a habtejszínt, ekkor tesszük hozzá a pudingport és a vaníliát, készre keverjük. A piskóta tetejére teszem a krémet, amibe lágyan belekeverem a gyümölcsöt /eper, málna, erdei vegyes gyümölcs, őszibarack.. stb./ egy kis krém, majd a tetejét megszórom vagy kakaóval, vagy csokidarával, vagy egy kis csokimázzal...

A sütemény egy volt kolléganőm saját találmánya, komoly függőséget okozhat:) A névadója pedig a Párom, aki csak röviden "Hulajos"-nak hívja és még mindig imádja :)


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A hulajos elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook