Hulajos recept
30 perc
A Hulajos hozzávalói:
8-10 tojásból piskóta
fél liter HuLaLa
1 csomag GÁLA hidegen készülő vaníliás pudingpor
1 cs. vanília
gyümölcs
A Hulajos elkészítési módja:
8-10 tojásból a szokott módon piskótát sütünk. Mikor kihűlt a piskóta, felverjük majdnem keményre a habtejszínt, ekkor tesszük hozzá a pudingport és a vaníliát, készre keverjük. A piskóta tetejére teszem a krémet, amibe lágyan belekeverem a gyümölcsöt /eper, málna, erdei vegyes gyümölcs, őszibarack.. stb./ egy kis krém, majd a tetejét megszórom vagy kakaóval, vagy csokidarával, vagy egy kis csokimázzal...
A sütemény egy volt kolléganőm saját találmánya, komoly függőséget okozhat:) A névadója pedig a Párom, aki csak röviden "Hulajos"-nak hívja és még mindig imádja :)
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Marott, 2014. nov. 17. 10:58
A hulajos elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.