Huggies pelus méretével kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok? (tudásbázis)
Szia!
Ezt mondjuk én is tapasztaltam már. Pelusozásnál úgy tűnik, hogy szinte össze kell érnie a két tépőzárnak, hogy nem legyen túl laza, de ha felül, akkor meg szorítja a pocóját. Még jó, hogy hátul is rugalmas.Úgy szoktam csinálni, hogy középen kihagyok 1 hüvelykujjnyi helyet, és megnézem, hogy a kezem befér-e a pocójához és a combgumírozás nem laza-e.És mivel mindig body-ban van, segít, hogy ne csússzon le róla. Nálunk csak 1-2x volt baleset, mert alváskor előbb kakilt,aztán jött a pisi, és már nem tudott beszívódni :)
Használjátok egészséggel!
Szia!
Mi kizárólag Huggies-t használunk, már fél éve, maximálisan meg vagyok vele elégedve. Lánykám most 9,5 hónapos és 8,7 kg. A prémium 4-es méretet használjuk (8-14 kg), de elképzelhető, hogy Nektek a 4+ lenne a megfelelő, ami 10-16-ig van (bár kb. ugyanolyan "alakúak" a Gyerkőceink).
Megkérdezhetem, hogy miért gond Számodra, hogy elől záródik? Lánykám egész nap zúz, mászkál, mégsincs gond a pelussal.
szia, én pampers-ből próbáltam a bugyipelust, nem volt szimpi, mert nagyon vastag volt pont a lába között. A DM-ben most van 4db-os bugyipelus 249,-Ft-ért, vettem kipróbálni, és az jobb volt.
Nekünk huggies-ből a tépőzáras fazon volt, de nem jött be.
1790, de volt 500 forintos kuponom.
És nem tudtok olyan pelust, ami ugyanígy oldalt zár?
huggies littlewalkerst mi is használjuk, nagyon bevált. a 4es méret ami eddig volt.
viszont ebből csak 4 és 5 méret létezik szerintem is.
esetleg helen harperből létezik még ilyesmi méret, ami elvileg a 4esnek felel meg, de nagyobb, így a 9,5-10kg-s lányomon nagy volt, pedig méretre ez illet volna rá, ezért lett huggies, kisebb, jobban illet rá.
megkérdezhetem, mennyiért veszitek a huggies little walkerst?
nekünk iszonyú hamar nagy bugyor lesz a pisitől... nagyon gyakran kell cserélni.
én többet nem veszek!
Neki meg a liberó nem passzol. Hátul kifolyik minden.
A pampers is nagyon jó, de a pocinál zár és evés közben nagyon nyomja. A bugyipelus is jó, szerettem, de estére nem jó.
Ez a huggis pont passzol, kényelmes, csak nem tudom most méretben milyet vegyek.
bocsi, csak közben olyan vihar van, hogy elment a net.
Most vettem egy 4-es méretű Little Walkers-t és nagyon tetszik, hogy zár és nem a pocaknál. De lassan kinövi, úgy érzem ici-picivel nagyobb kellene. Viszont ebből csak 5-ös méret van, azt pedig nem hiszem, hogy súlyban elérjük. Mennyivel nagyobb?
A premium pelusban van 4+-os, de ha jól látom a képeken, az ugye a pocinál zár?
hát.... én most vettem egy 3-as méretűt, de nem vagyok tőle elszállva...
szerintem a legjobb a libero
További ajánlott fórumok:
- Repülő úttal kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- 16. heti AFP vizsgálattal kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- Felmondással kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok? Sürgős!
- Cipő garanciájával kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- Mávval, utazással kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- Kuktával kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?