Hoztam egy rossz döntést:munkahelyet váltottam,és már most... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
14. Orosz medve
2022. szept. 3. 21:39
Visszamennék a régi helyre. Mondjuk multihoz nem is szabad menni, mert csak kizsákmányolják az embert.
13. syria (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 3. 21:28
Két nap nem a világ, ne ítélj elhamarkodottan! Szerintem bármilyen új munkahelyen kell legalább 1-3 hónap, mire belerázódik az ember. Ha 1 hónap múlva is elégedetlen leszel, mindig nem lesz késő másik állást keresni.
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Birebora)
2022. szept. 2. 22:14
Van online munka és home office is,szerencsére.Csak én így elsőre pont a ritka kivétel jelenlétet igénylő munkát fogtam ki…
11. Amaunet (válaszként erre: 10. - Birebora)
2022. szept. 2. 12:46
Amelyeket nem tudnak kiadni (bérleti és rezsi díjak) és ott állnak üresen. Olyan ez, mint a nem működtethető stadionok.
10. birebora (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 2. 10:41
Nekem speciel bármennyit fizethetnének nem szeretnék éjjel hazaérni és autóba ülni napi több órát. De nem vagyunk egyformák.
A másik, sorra épülnek az irodaházak, nem arról volt szó, hogy inkább online, home office? Két éve a covid, most a rezsi emelkedés miatt?
9. rabankari (válaszként erre: 8. - Charlize)
2022. szept. 2. 09:44
Igen látom, bocs!!!
8. Charlize (válaszként erre: 7. - Rabankari)
2022. szept. 2. 09:38
Nekem válaszoltál, de nem én vagyok a fórum kiírója.
7. rabankari (válaszként erre: 2. - Charlize)
2022. szept. 2. 09:24
Valószínűleg azért van ez most benned, mert már az elején átvertnek érzed magad, mivel már most nem úgy van,ahogy ígérték.
Szerintem próbálj ezen túllendüli egyelőre,lehet hogy ez a vidéki út egy egyszeri kivételeles alkalom és imádni fogod az egészet.
Ha később is ez lesz alap, akkor meg próbáld tisztázni miért tértek el az ígértektől.
6. kannanana
2022. szept. 2. 07:43
Melyik multi, ha lehet kérdezni? Én is váltás előtt állok (~2-3 hónap és menni szeretnék) és mit kellene elkerülni?
5. Charlize (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 2. 05:44
Egy összetettebb munkakörbe belerázódni a rutinos szintig hónapok kellhetnek. 2 nap után ne dönts még!
4. semleges
2022. szept. 2. 00:22
Adj még időt magadnak. Lehet, hogy jó lesz és belejössz.
2022. szept. 1. 21:40
Két napja...de néhány évvel ezelőtt már dolgoztam itt.Szóval, ismertem, miről szól ez a munka, csak most nem érzem az erőt tizenórás munkanapokhoz meg világmegváltó angol nyelvű anyagok megírásához:-(Viszont jóval több fizetés, mint az előző munkahelyem/munkaköröm volt.Ezért gondoltam, hogy az ismert nehézségek ellenére belevágok újra.Ráadásul, a Covid előtt sok vidéki úttal járt a munka, de a Covid, azt mondták/ígérték, ezt felülírta, és nagyrészt online történik minden.Erre a legelső munkám persze egy vidéki utazós, éjjel hazaérős téma lesz...
2. Charlize
2022. szept. 1. 21:32
Keress másikat közben, aztán ha nem sikerül, talán még ebbe is belejössz.
Mióta vagy az új helyen?
2022. szept. 1. 21:32
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Jó döntést hoztam?
- Egy éve nem iszom alkoholt, kevesebb rossz döntést hoztam,...
- Rossz döntést hoztam a fiammal kapcsolatban
- Nagy döntést hoztam, jelentkeztem dajkaképző iskolába...