Rossz döntést hoztam a fiammal kapcsolatban (beszélgetős fórum)
Jesszus, 4 gyerekre 2 szakképzett felnőtt?!
Fizess, ha van kidobni való pénzed "egyenlőre".
Nem értem a problémádat!
Mit akarsz egy gyerektől 5 nap oviba járás után?
Nyilván szeparációs szorongása van mindnek és meg kell szokni a csoportot, az óvónéniket, a helyet, a napirendet...
Majd megoldódik minden, ne aggód túl!!!!
Hát, ha két felnőtt nem bír 4 gyerekkel, akkor menjen máshova dolgozni.
Ez tuti nem nekik való.
Mi lenne ha 38 gyerek lenne két felnőttre?
Volt olyan kiscsoportunk.
Írd és mond 38.
Ha valaki kételkedne, teszek fel csoport képet.
Ezek szerint eddig is ugyanez volt a helyzet. Én amúgy nem értem, hogy miért gondoltad, hogy ott más lesz a viszonyuk.
Egyébként meg ha úgysem volt máshol hely, akkor mire a lelkifurdalás, hiszen nem válogathattál.
Most szembesülsz először, hogy panaszkodnak a gyerekedre, majd megszokod, ne vedd magadra, ez az óvónőnek is a munkahelye, ahova azért járnak, hogy elvégezzék a feladatukat, és hát ez nem mindig álommeló...
Mindenhol panaszkodnak!
Ha rosszalkodik azèrt,ha valamit nem eszik meg azèrt,ha csendes azèrt,ha kiabál azèrt.
Ez ilyen.
Aztán lesz rosszabb. Jobb nem. Csak rosszabb.
Mióta járnak oviba?
5 napja?
Szerinted ennyi idő alatt mit lehet elèrni kicsi gyerekeknèl?
Államiban is ez lenne/ lesz.
Kicsik mèg.
Ha összeverik egymást akkor is egymás társaságát keresik.
Óvónők azèrt vannak,hogy kordában tartsák.
Sziasztok, tanacstalan vagyok.... Elcsesztem valamit.
Beadtam a fiamat magan oviba, mert allamiba nemvolt hely. A legjobb baratnom eleinte nem akarta beadni az ovet, de ugy dontott, h beadja o is ahova az enyem jar. Orultem is, mivel egyutt nottek fel szinte, de nem birnak magukkal az oviban. Egyszeruen kotekednek egymasba, van h osszekapnak, nem figyelnek, provokaljak egymast.... :( nemtudom mit csinaljak, mar kinomba itt mondogatom neki, h ne baratkozzon vele, jatszon massal, pedig csak 4 en vannak egyenlore oviba.... A baratnomnek se akarom mondani, mert miattunk irattak be az enyemhez, h legyenek egyutt. Othon ha jatszanak, szepen, de van h visitanak, szaladgalnak termeszetsen....
Jovore mar allamiba mennek. Ott lesznek 24 en.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mit tegyek, hogy a fiammal rendeződjön a kapcsolatunk?
- Megszakadt a kapcsolat a fiammal
- Tapasztalatok az ingaheréről - 2 éves kisfiammal kapcsolatban mire számíthatok?
- Tanácsot szeretnék a leendő kisbabámmal kapcsolatban! Rögtön rakjam a fiammal egy szobába, ha megszületik?
- Két dolog is aggaszt kisfiammal kapcsolatban!