Tapasztalatok az ingaheréről - 2 éves kisfiammal kapcsolatban mire számíthatok? (tudásbázis kérdés)
Kisfiamnak is melegben vannak a helyén, ma pl.Nagyon szépen benne voltak. Erre őőőőő nekiállt és mozgatta...fel le mozgatta a zacskón belül a heréket...mondom neki, nem szabad!!!!Vááááááááá!!!
neked mennyi idős a kisfiad?
Sziasztok,
mi tegnap voltunk a Heim Pálba ilyen ügyben. A kisfiam 4 hónapos és születése óta nincsenek helyén a heréi. Megvizsgálták a bal tapintható hasüregen kívül van a jobb nem tapintható, de az ultrahang kimutatta, hogy megvan csak a hasüregben. Augusztusban hormon injekciós kúrát kap (4X1) 4 hétig, ha az sem hozza le, aminek sajnos csak 50 % az esélye , akkor műtét. Októberben az egyiket decemberben a másikat. Én nagyon aggódom egy ilyen pici babát altatni és a műtét nem ehet előtte stb. nem tudom, hogy fog menni. Sokat imádkozom, hogy ne kelljen megműteni és addig leszálljanak.
Nekem azt mondták, hogy 1 éves koráig a herezacskóban kell lenniük a heréknek. Ezért kell ham,arabb a műtét és annyiban jobb, hogy minél kisebb annál jobban gyógyul és nem fog rá emlékezni.
Ha van tapasztalatotok ilyen ügyben kérlek írjatok.
Sziasztok!
Latom mar nagyon reg nem irt ide senki.A 8 honapos kisfiamnak nincsenek a helyen a kis golyoi,a jobb oldali neha a helyen van,inkabb furdeskor,s nagy ritkan a bal oldalit is latni.Eddig a doki nem mondott semmit,h gond van.Engem zavart,h nincsenek a helyukon,s most mikor utana olvastam latom,h eleg nagy gond ha 2 eves korara nem szallnak le.A jovo heten megyunk altalanos kivizsgalasra,s akkor rakerdezek!
Kivancsi vagyok van meg valaki ebben a helyzetben?
Sziasztok!
Hát, sok idő eltelt, amióta nem írt ide senki. Sajnos a kisunokámnak még mindig a hasüregében van a golyócska, így nem tudjuk még, hogy mi lesz vele.
Másoknál, hogy alakult a dolog?
Szia! Nálunk annyi a változás, hogy most a nagy melegben a helyükön vannak a kis alsóban is. Viszont észrevettem, hogy a jobb oldali valamivel feljebb van és hamarabb vissza is húzódik, mint a másik. Az ősszel majd meglátjuk, mi lesz.
Nagyon édesek a kis unokáid, szorítok Nektek, hogy a helyére kerüljön az a golyócska, van még időtök!:)
Szia Szofka!
Nagyon sajnálom, hogy ez történt Veletek, biztosan nehéz lehetett. Mi kaptunk még pár hónap haladékot, majd a nyár végén talán eldől, mi lesz velünk - vagyis a kisfiammal. Szeretném elkerülni a műtétet, de lehet, hogy sor kerül rá.
Köszönöm, hogy megosztottad velünk a történeteket és hogy felajánlottad a segítségedet.
Szia Mongi!
Azt jelenti, hogy hideg vagy egyéb inger hatására a herezacskóból a herék felcsúsznak a hasüregbe. Ha pl. meleg víz éri a nemi szervet, a herék ismét visszakerülnek a helyükre.
Nálunk sajnos az a helyzet, hogy csak fürdéskor kerülnek a herék a zacsiba, egyébként a zacsi kicsi és ráncos. Úgy hallottam, hogy először hormonkezelést kap a kicsi, ha nem használ, sajnos műteni kell majd.
Szia!
MI az az ingahere?Nekem is kisfiam van,s érdekel ez a kérdés.Meg a válaszok is.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Két dolog is aggaszt kisfiammal kapcsolatban!
- MOLA terhességgel kapcsolatban vannak tapasztalatok? Akinek volt már. Mire számíthatok?