Két dolog is aggaszt kisfiammal kapcsolatban! (beszélgetős fórum)
:) Ha a súlyfejlődése rendben van,akkor tárgytalan a kérdésem. De azt se felejtsd el,hogy nappal bőven van elég élménye,h elterelje a figyelmét a kajáról,valamint hogy akkor kelnek éjjel,ha nappal nem kapnak eleget enni. De ezek ilyen nagyon alap szabályok,amiktől kb. minden második gyerek eltér,úgyhogy közel sem készpénz.
Csak tényleg azon akadt meg a szemem,ha éjjel sűrűn kel és sokat. A köhécselés egy dolog,az lehet rossz szokás,allergia,akármi,ha az orvos szerint rendben van,akkor rendben van. De a sírva ébredés éjjel arra először a kaja-hiány jut eszembe.
Nem paráztatni akarlak,félre ne érts :)
Nekem kb. 2 éves volt a fiam, amikor állandóan köhögött, semmitől nem múlt el. Kértem egy allergiavizsgálatot. Ott meg jól leszúrt az orvos, hogy minek akarom szúrkáltatni a gyereket... Aztán egyszer magától elmúlt a köhögés.
Én is voltam így, hogy hónapokig köhögtem, előtte költöztünk egy új helyre. Bár nálam ez nem volt beazonosítható, mert én elég sok dologra allergiás vagyok.
4,5 hónapos.
1.
Mostanában mindig köhécsel.Nem beteg,ne úgy értsd.Legalábbis nem úgy veszem észre.(de azért ma megmutatom dokinak).Köhög mindenért.Ha nem rá figyelünk,ha nem tetszik neki valami,ha megunta a játékot,ha azt akarja h felvegyük stb.Eleinte vicces volt,de mostmár nem az.
2.
Anyatejes baba.Éjjel is sűrűn kel.Ami nem is lenne gond,de sírva ébred.Mint akit nyúznak.Normális ez így?Ráadásul az éjjeli sírás közbe is köhécsel.
MIt gondoltok?
További ajánlott fórumok:
- Pasik szerintetek a nők miért gondolnak bele többet a kapcsolatba? Hol csúszik el a dolog?
- Le lehet élni valakivel egy életet úgy, hogy sok, egy kapcsolathoz szükséges dolog hiányzik?
- Bevalljam-e a volt páromnak, hogy a kapcsolatunk alatt végig hazudtam neki egy dologban?
- Szerintetek egészséges dolog, ha valakit a párja (4éves kapcsolat) 2 óránként felhív? Ha dolgozik, ha nem.
- Milyen — teával, vagy teás dologgal kapcsolatos — ajándékot adhatnék neki? Esetleg hogyan „csalhatnám el” teázni?
- Tapasztalatok az ingaheréről - 2 éves kisfiammal kapcsolatban mire számíthatok?