Milyen — teával, vagy teás dologgal kapcsolatos — ajándékot adhatnék neki? Esetleg hogyan „csalhatnám el” teázni? (beszélgetős fórum)
teás teázós képeket keress vagy csinálj és csinálj neki egy naptárt , egy évig garantáltan te jutsz az eszébe
papiriroszerben lehet kapni olyan naptárat amiből márcsak a kép hiányzik, de ha jó vagy informatikából te is tudsz csinálni
és egy januári szombat estéhez ird be neki tollal hogy Találkozás Emmával a ...teaházban délután 5kor:D
Valamilyen tea ajándékba, ahogy azt már itt többen is említették, és egy meghívás egy teaházba, amit előre kinézel. (talán egy frappánsan megfogalmazott meghívó egy konkrét helyre jobban tudatosodik benne és ha a kezébe kerül, arról is Te jutsz az eszébe)
Indoklás lehetne: sok különleges tea közül tudnátok választani, akár több félét is kipróbálni (így drágább a dolog, de több időt töltesz vele együtt), ja és ez a teázás is az ajándékod része, így gondolom szinte 100%, hogy összejön a teázás :)
A napokban kaptam japán teakülönlegességeket ajándékba. Tudom, hogy honnan lettek beszerezve és az oldalon sok teás dolog van.
Ha már eleve egy teázóba mennétek vagy éppen az a lényeg, hogy legyen következő alkalom ;) ebben az esetben valami apróság és egy frappásn kis utalás mondat arra, hogy ismétlés egy hangulatos helyen :)
Én kihagynám a szivecskéket :S
Van egy srác, aki lassan egy éve nagyon tetszik nekem. Természetesen erről ő nem tud, és nem is szeretném neki elmondani különböző okok miatt, ami a kérdés szempontjából lényegtelen.
Karácsonykor legnagyobb örömömre találkozni fogok vele, és szeretnék neki valami aranyos ajándékkal kedveskedni. Amit tudni kell róla, az igazából egy fontos dolog: imádja a különleges teákat, a teákkal kapcsolatos dolgokat, és úgy általában nagyon szeret teázni. Nincsen véletlenül valamilyen ötletetek, hogy milyen figyelmességgel kedveskedhetnék Neki, vagy esetleg hogy hívhatnám el teázni? Gondoltam többek között olyanra is, hogy az ajándéka közé elrejtenék egy kis cetlit, és arra humorosan ráírnám, hogy lenne-e kedve meginni egy teát velem, vagy valami ilyesmi. Vagy ti hogyan csinálnátok? Olyan tanácstalan vagyok, főleg ha róla van szó, mert tökéletes ajándékot szeretnék, amiből azért mégsem derül ki, hogy mennyire odavagyok érte (itt főként arra gondolok, hogy nem szeretnék szív alakú marcipánt adni neki, mert akkor tényleg lebuknék).
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Friss kapcsolat - ajándékot névnapra
- Twilight-tal kapcsolatos ajándékot szeretnék venni a lányom születésnapjára, de én nem találkoztam ilyenekkel. Tudnátok segíteni?
- Válaszolnátok terhesség megszakítás utáni dologgal kapcsolatos kérdéseimre?
- Virtapay dollárgyűjtéses dologgal kapcsolatban van valakinkek tapasztalata?