Friss kapcsolat - ajándékot névnapra (beszélgetés)
Akár egy kedves üzenet,... épp csak annyi, "gondoltam rá, hogy ez a te napod" :)
A többi ráér később, ha komolyabb lesz a kapcsolat.
Nekem volt Zsolt annó...de csak lízingeltem! Mindegy,a válaszom:
Ha van kocsija,és szereti az autókat: Vasúttörténeti park-old timer show (nem tom,pontosan,mikor,de mostanság).
Szerintem a bor necces,mert (pl. a párom) van,aki csak vöröset,csak fehéret vagy csak rosét iszik.
A csoki tényleg inkább nőknek való!
De elhívhatod egyszerűen az állatkertbe is. (Csak neten vegyél jegyet,akkor nem kell sorbaállni,és nem is fizethet helyetted a belépőért,akármilyen úriember!)
Lényeg: én inkább élményt adnék!
Persze,nem vagyunk egyformák!
Én meg állandóan Zsoltikba futottam valamiért - úgy látszik, engem kísértenek :)
De tényleg csak jót tudok mondani róluk. Kívánom, hogy Neked is szerencséd legyen vele! :)
Nekem még nem is volt Zsoltim, hogy így visszagondolok. :D
Dehogy keresem a hibát, csak vicceltem. :)
Lehet, tényleg veszek mind a kettőt és a bonbonnal meg is kínáltatom magam. Ugye milyen dög vagyok? :D
Még csak most jöttetek össze, ne mindjárt a hibákat keresd benne! :))
Egyébként nekem a Zsoltikkal jó tapasztalataim vannak.
Egy bonbon meg egy üveg bor szerintem is jó választás.
A Lidlben lehetett tán még lehet is kapni nagyon jó kis francia borokat, a nevüket ne kérdezd, árban 2000 ft - mozogtak, de sztem egy jó kis Tokaji aszúval sem tudsz mellé nyúlni!
Csokit én inkább nőnek adnék. :) Hacsak nem magamat öntöm nyakon csokival... és akkor az övé lehet.. :)
Nem hiszem, bár nem ivott, de csak azért szerintem, mert kocsival volt. :)
És milyen bort javasolsz? Mert én nem szeretem, igazából nem is ismerem a borokat.
Sziasztok!
Megismerkedtem valakivel múlt héten szombaton. Most nézegetem a naptáramat, milyen feladatok várnak a héten és látom, hogy csütörtökön lesz a névnapja. :((( Megnéztem és ez az egyedüli Zsolt névnap egész évben.
Nem az a kérdés, hogy felköszöntsem-e, mert ugye ez alap. Hanem ilyen friss kapcsolatnál (tegnap elém jött és a délutánt együtt töltöttük, ma reggel is meglepett és behozott a munkahelyemre) ti vennétek valami kis ajándékot és ha igen, mit?
További ajánlott fórumok:
- Friss kapcsolat, kényes témák megbeszélése
- Pasi külseje a friss kapcsolatban
- Friss kapcsolat, és még egy év felfüggesztett...
- Legjobb barátnőmnek névnapra házi készítésű ajándékot szeretnék.Van ötleted?
- Milyen — teával, vagy teás dologgal kapcsolatos — ajándékot adhatnék neki? Esetleg hogyan „csalhatnám el” teázni?
- Twilight-tal kapcsolatos ajándékot szeretnék venni a lányom születésnapjára, de én nem találkoztam ilyenekkel. Tudnátok segíteni?