Friss kapcsolat, és még egy év felfüggesztett... (beszélgetős fórum)
Miért, a srác akkora erkölcsi lángoszlop, hogy egy ilyen nem túl durva ügyet képtelen lenne megbocsátani? Oké el tudok képzelni olyan priuszt ami elriaszthatja az embert, de ez?
Abban azért van valami, hogy ne rögtön zúdítsa rá a dolgot, hanem várjon vele egy kicsit. Így legalább a pasi is látja, hogy normális életet él a barátnőd, nem valami megrögzött bűnöző.
Persze nem árt, ha jól időzíti majd a mondókáját, de ha szeretik egymást nem hinném, hogy ilyesmi miatt vége lenne a kapcsolatuknak.
Ha azért elhagyja, mert csőbe húzták, és áldozat volt, akkor talán jobb is, ha megy. De komolyan!!!
Jó, persze, tudom én, hogy mikor az ember szerelmes (de jó is az!!!), nem akarja, hogy vége legyen, de ha a csávó ennyiért lelép, akkor nem is a csajra vágyott, hanem csak egy kis biztonságra. Akkor ez a srác részéről nem szerelem, és inkább most derüljön ki, mint fél év múlva!
Véleményem szerint még egy betörést is el lehet nézni, ha akkor teljesen más volt az élethelyzete az illetőnek, mint most. Amíg meg nem ember elleni erőszakos tett, főleg, ha nem szándékos, szerintem bele kell férjen!!!
Hát, ez nem olyan rettenetes nagy bűn amit ne mondhatna el a párjának. Hibázott, megkapta érte a büntetését, gondolom tanult belőle, most már csak arra vigyázzon, hogy máskor ne rángathassák bele ilyesmibe.
Szerintem simán bevallható.
Sejtettem...
Kicsit otthon vagyok a témában, mert én is telefonos voltam. :) Ezért tudom, mi a dörgés. :)
Ráadásul egy lopott személyis ügybe én is beleszaladtam, bár az nem dealeresdi volt, egyszerűen csak nem fizette ki a számlát.
De mivel céges papírok, meg hamisítás, meg ekkora tételben dealerkedés, azt azért nem olyan könnyű megúszni, még akkor sem, ha jóhiszeműség (főnökben való megbízás) volt... Főleg, ha ő használta az egyik számot. :(
Én azért mondanám el, mert bármikor kiderülhet...
Akárki elszólhatja magát, ráadásul elég egy balesetben részt venni, azonnal kiderül!!! Az meg milyen szar, ha úgy tudja meg a srác, hogy a csaj nak felfüggesztettje van...
Jajj, én nem a barátnődre értettem, hogy nem vette észre!!!
Az ügyintézőre... Valszeg nem akkor látott először ilyet...
szerintem nagyon nehéz dönteni más helyett, mert nincs mindenre rálátásom.
csak tanácsolni tudom, hogy a megfelelő alkalommal el kell mondania a párjának.
a megfelelő alkalom azt, viszont az illetőnek kell érezni. nem lehet úgy kezdeni egy kapcsolatot, hogy mindent a másikra zúdítok, úgy hogy teljesen meg sem ismert.
Khmm... A klasszikus szívás esete...
A papírok voltak hamisak, vagy nem fizették ki a tel.számlákat?
Egyébként itt az ügyintézőt is elővehették... Aláírásit elég könnyű hamisítani, de cégkivonatot már kevésbé... Hogyhogy nem vette észre???
hát, ez más tészta.. a felfüggesztette nem azért kapta, mert nem jelent meg, hanem azért mert jogtalan drogbirtoklás, és drogfogyasztás jött neki a mulasztás mellé))
az azért nem ugyanaz...
értelek,,szerintem ez simán bevállalható, és elmondható..
bár azért számomra kicsit fura, hogy ebben a helyzetben elítélték....lehetett ott más is... hiszen ez esetben jóhiszeműen segített....
Hát, ha felfüggesztettet kapot, tutira nem rablás vagy emberölés volt...
Sajna olyan is van, hogy az embert belerángatják valamibe.
Az egyik ismerősöm azért kapott felfüggesztettet, mert nem jelent meg egy füves kihallgatáson (a terjesztő ügyében vizsgálódtak), aztán mikor megjelentek érte, nem akart menni, mert előtte nap füvezett. Rá is jöttek, a távollétében felfüggesztettet kapott, a postán meg nem érkezett meg az ítélet. Akkor derült ki, hogy mi van, mikor erkölcsit kért a csaj...
nem értek veled egyet... felfüggesztettet nem szoktak csak úgy a sarkon osztogatni...
joga van eldönteni, hogy vállalja-e, vagy sem... a közös életükben még adódhatnak olyan helyzetek,amikor ez visszaköszön... te örülnél neki, ha mondjuk 3 év együttélés után kiderülne a férjedről, hogy felfüggesztett börtönbüntetést kapott? találnál felmentő okot arra, miért nem volt x éven át őszinte veled, mikor elvileg Ti vagytok egymásnak?