Tudnátok nekem adni tanácsokat friss párkapcsolattal kapcsolatban? (beszélgetés)
Milyen kérdés ez itt? Még, hogy tudnánk-e?! Tele a hoxa szakértőkkel, Kislány!!! :D
Viccet félretéve, egy hét után biztosan nem vinném haza, de egy hónap után se. Persze, nincsenek erre szabályok, de tök felesleges a szüleidet a próbálkozásaiddal "összezavarni".
Majd, amikor már saját magad biztosnak érzed a kapcsolatban, akkor jön el az ideje. Ezt például onnan is fogod tudni, hogy nem érzed majd az ilyen szituciókat kényelmetlennek.
Ja..én elmennék hozzájuk mielőbb,megnézni,milyen az a család..és elgondolkodnék,hogy kell-e nekem ez a srác,aki ilyen szorosan kötve van egy ilyen családhoz,amit majd náluk látsz.Ha igen,90% ig,akkor
én is elvinném magamhoz,hogy mielőbb kiderüljön az ő véleménye is,és láthassam,hogy lehet-e ebből kapcsolat,el tudja-e fogadnia körülményeimet.
Egyébként meg ne izgulj nagyon, mert a legtöbb családban van 'csontváz a szekrényben': alkoholista,pszichés beteg,fogyatékos..stb.
Én sem értem a sietséget..minek visz haza vki egy olyan lányt,akit még alig ismer,és lehet,h 2 nap múlva szakítanak?
Nem lepne meg,ha igen hamar feleségül is kérné,ha megfelel a 2 család egymásnak..mert ő mintha plusz családtagot,esetleg a leendő gyerekeinek megfelelő anyát keresne,aki külső szempontokból nézve elfogadható..
Én ezt egy mesterséges kapcsolatmegerősítésfélének érzem a sráctól,mert ha már mindenki mindenkit ismer,nehezebb szakítani..többfelé "kell" magyarázkodni
Nem értem! Alig egy hete, vagy 3 hete vagytok együtt?
Bár szinte mindegy!
Akkor még tényleg nagyon friss a kapcsolat és elég fiatalok is vagytok...
Én még várnék a bemutatkozással. Pláne ha nem akartok egyből összeköltözni vagy bármi ilyesmit.
Most egyenlőre szerintem az lenne a fontos, hogy egymást jól megismerjétek, minden mást csak utána lesz igazán fontos.
És a szülők még akkor is mellékesek lesznek.
Szerintem egyszerűen nem akarja, hogy később legyen probléma abból, hogy valakinek nem tetszik. Lehet, hogy volt olyan kapcsolata, ahol a lány családja szétszedte őket.
Az, hogy tervezget szerintem nem baj, csak azt mutatja, hogy nem alkalmi partnernek tekint; a tervezgetésről azért azt tudni kell, hogy az nincs kőbe vésve, hanem arról szól, "ha minden ideálisan alakul".
szegényes ahol éltek ez egy dolog, ha szeret túl fogja élni:D az fontosabb hogy tiszta legyen meg rend amikor átmegy, és előre is mesélhetsz neki, pl hogy közös a szobátok ilyesmi, sőt ezzel kicsit halogathatod is, hiszen nem akarjátok zavarni a tesodat stb.
miért akar hazavinni, bemutatni? akkor ok, de ha csak szobára akkor még korai, mindenképpen ugy menj át ha anyukája is ott van meghivnak stb. szerintem
hány év esek vagytok?
mióta ismeritek egymást?
Csajok, én tegnap elmondtam neki hogy mi bánt, és mi a helyzet. Azt mondta hogy majd amikor úgy érzem akkor hazaviszem őt és kész, nincs probléma. De ezután a beszélgetés után mondta el a terveit ezzel a nálam alvással, meg a családi ebédekkel kapcsolatban. Sőt, egyébként már a közös nyaralásunkat tervezi.
Meg folyamatosan kérdezi, hogy a szüleim mit reagáltak arra, hogy összejöttünk, meg az unokatesóim, testvérem, miket meséltem róla..
Nagyon nagyon fontos neki hogy a párja családjának be legyen mutatva, számít neki a véleményük. Én ilyen "esettel" még nem találkoztam :S
:DDD
Azóta sem láttad mi?
Az első pasimat tök spontán mutattam be. Jobban mondva járt hozzám, először titokban, mert nem engedték, aztán kiderült, akkor meg nem volt baj. Legalábbis nappal nem, éjjel nem jöhetett, csak az ablakon surrant be párszor. :P
Utána én surrantam fel az emeletre, de utána bemutatott. Na azóta sem. Ja de, volt még egy, aki hozzám járt, tök véletlenül egyszerre érkeztek anyámmal, így kénytelenek voltak egymásnak bemutatkozni. Nem is lett hosszú életű. :DD
További ajánlott fórumok:
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Kezdődő párkapcsolat buktatói, mik lehetnek a reális elvárások?
- A párkapcsolat réme: a féltékenység
- Mi a jó párkapcsolat titka? Miért van ennyi válás....hosszú kapcsolatok után házasság, aztán válás....miért van ez? Mi az oka?
- Gyerek és párkapcsolat nélkül megöregedni?
- Miért nem jön össze soha egy normális párkapcsolat nekem?