Hogy tud egy szerelmes férfi friss kapcsolatban egy másik nőt megkívánni? (beszélgetés)
Ahány ház annyi szokás..
De Timycat hozzáállása nekem szimpatikusabbnak és empatikusabbnak tűnik.
Mindenkinek lehet értékrendje, ami szerint megítéli a dolgokat. Nálam ez az a szint.
Persze, ha te nem árultál zsákbamacskát, és tisztáztátok, hogy ez egy nyitott kapcsolat, akkor rendben. Ha meg nem, akkor ha a megcsalás tényét nem is tekintjük, a másik becsapása, és a hazugság sem épp erkölcsös dolog.
Ki mit ért eskü alatt.
Nálunk volt eskü, de abba az eskübe a félrekufirc bőven belefér, nem megcsalás. Számomra az eskü szellemi, lelki szinten értendő, az az egység az én szememben fontosabb, mint hogy néha napján fizikailag elcsábul az ember.
"Az én értékrendem szerint minden ember jellemtelen, aki a legprimitívebb ösztönei kiélést előbbre tartja, mint az esküjét, amit annak a személynek tett, akit elvileg szeret."
Jah, ez így igaz is lehet, azokra akik megszegik az esküjüket.
Rám ugyan nem érvényes a mondatod, mert nálunk nem volt eskü, mi csak úgy összeálltunk az asszonnyal mint hőségben a pacik.
Nem vagyunk egyformák, pisiljen mindenki úgy, ahogy engedik neki otthon.
A "jellemtelen, meg a legprimitívebb ösztönei" jelzőid nekem akkor is olyan beskatulyázásnak tűnnek.
Az én értékrendem szerint minden ember jellemtelen, aki a legprimitívebb ösztönei kiélést előbbre tartja, mint az esküjét, amit annak a személynek tett, akit elvileg szeret. Ezzel gyenge jellemet, gyenge akaratot és erkölcstelenséget tanúsít.
Lehet azzal magyarázkodni, hogy genetikailag így vannak kódolva. De genetikailag arra is kódolva vannak, hogy kőbaltával fejbe verjék azt, aki nem tetszik nekik. Szerencsére azért ott vannak az agy fejlettebb régiói, amik (elvileg) képesek ezeket az ösztönöket felülírni. Ééés így lett a civilizált ember.
Tévedsz, ha azt gondolod, hogy minden pasi hűtlen, aki ezt megteheti. Vannak ilyenek is és olyanok is.
Jah, és nyugodtan lehet állva pisilni, csak tessék megtanulni célozni. Ha meg nem megy, akkor wc-t takarítani.
Nem vitatkozni szeretnék, de a pasik mitől lennének emiatt jellemtelenek?
A pasik születésüktől fogva nem monogám alkatúak.
A monogám férfiak általában azok akik már senkiben sem tudnak "kárt" okozni.
Egy nő sincs például arra kényszerítve, hogy otthon állva pisiljen,de bezzeg egy rendes pasi az ülve pisil.
lehetséges,hogy ez csak az én véleményem.
Féltékennyé akar tenni és nagyon magabiztos.
Vagy ki akarja deríteni, hol vannak a határaid és nem fél kockáztatni.
Csak ha hiszel még a mesékben.
Később még rosszabb lesz, már nem is fogja titkolni, sőt. Azért, hogy jól érezd magad mindenről beszámol, hogy az ő lelkiismerete tiszta legyen .
Hiszen elmondta és így is elfogadod.
Elfogadod valóban?
Ha igen akkor jön a magas gyomorsav, a korai őszülés, az állandó megalázottság érzése.
Hacsak nem a hippi kor szellemében élsz akkor azonnal menekülj !
Szerintem nem működik másképp. Pont az a szerelem lényege, hogy totálisan oda vagy a másikért, folyton csak rá gondolsz, csak rá vágysz, stb.
Ebből kiindulva, a szóban forgó pasi (még) nem szerelmes.
További ajánlott fórumok:
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Miért irkál neten más nőkkel egy házas férfi? Mi viszi rá ilyenekre? Sok kapcsolat megy így tönkre.
- Elfelejtheti a fiú az első szerelmét, akibe nagyon szerelmes volt?Lehetséges, hogy 1, 5éves kapcsolat után két hónap után elfelejti?
- Szomorú szerelmes - szakítós - csalódással kapcsolatos idézetek, versek, sms-ek
- Kulfoldi szerelemre meddig erdemes varni, ha a ferfi szerelmes de nem àll készen 1 komoly kapcsolatra?