Hová tetováltassak? (tudásbázis)
:)
én is ezt támogatom
Ó bekker, én is így gondolom, de sajna a lapockámat nem látom. Biztos rosszul vagyok összerakva.
Tükörből persze igen, de viszonylag ritkán pózolok, csak hogy a tetkómat nézegessem.
Mondjuk pont nem bánom, hogy a lapockámat nem látom, ami ott van, az már nem tetszik, de így nem is zavar.
Gondolod mások miatt varrattam?
:DDDDDDDDD
Az a gyerek volt jó pár éve...Azóta felnőtt és nincs tetoválása :)
Amúgy mindenkinek a saját dolga hogy csúfítja el a bőrét de láttam van itt fórum a lézeres eltüntetésről is...
Szerintem a tetoválás akkor az igazi,ha nem a nézelődőknek szól,hanem a viselőjének. Így azt gondolom,attól,hogy nem látszik,még jó helyen lehet a lapockán.
Nekem 4 tetoválásom van,egy sosem látszik (strandon tankinit hordok,és a köldököm körül van),a többi meg csak akkor,ha nagyon meleg van :-)!
Ha azért varrat az ember,hogy mások lássák,régen rossz!
Attol fugg sztem milyen melohelyed van. Pl.egy bankban annyira nem tolaralnak, akarmennyire is "csaladcentrikus" megnyilvanulas :)
Szval, vmennyire tudd eltakarni, bar nemtim,emnnyire phivalkodo vagy nagy ilyesmi...
Szeretnék egy tetoválást.
Az 5 éves kislányom kézlenyomatát, és bele a nevét, (vagy csak kezdőbetű) és a születési dátumát.
Szerintetek hova lenne jobb?
Alkar, csukló vagy boka felé a lábszárra ?
További ajánlott fórumok:
- 16 éves lány titokban tetováltatott. Felelősségre vonható a tetováló ha nem volt szülői bele egyezés?
- Gyerekmentesek, vegánok, tetováltak - Miért ők szúrják az emberek szemét?
- Tarkóra tényleg veszélyes tetováltatni?
- A szőkék miért fekete szemöldököt tetováltatnak?
- Mit szólnátok ha a párotok magára tetováltatná a neveteket?
- Szivárvány babám van. Úgy tetováltatnék egy szivárványt...