Hová lett a magyar paprika? (beszélgetős fórum)
Sikítani tudnék.
Holland hagyma. spanyol nem is tudom már milyen növény, zöldség :((
SIRALMAS. szándékos volt a nagybetű, bocs akit írritál.
Házihoz én se jutok hozzá, sajnos. A te...kosra az van ráírva származási hely Magyarország. Persze csak nagyitóval látni.
Általába a picon vásárolok.
Tavalyi sem maradt neki? Még az is jó, csak kevesebbet vegyetek.:)
Az őszi még soká lesz, kb. nov. közepén szokott jó lenni.
Igen, mi is ismerős ismerősétől vesszük, de most elfogyott, és neki csak ősszel lesz, az minőségi, valódi hazai alapanyagból.
Ezért kényszerültem boltira, és pofára estem :-(
Jelentem van magyar paprika!:) A férjem nagymamája és a nagybátyja még csinál, így én megbízható forrásból jutok hozzá.:)
A boltokban nem tudom, milyet árulnak, de a kistermelőknél (Szeged melletti falvakban)biztosan lehet kapni.:)
Hosszú idő (évek) után rákényszerültem, hogy bolti fűszerpaprika-őrleményt vegyek, mivel kiapadt a forrásom, és legközelebb csak ősszel jutok hozzá.
Volt sokféle, kalocsai, szegedi stb... származási helyként megjelölve: Peru, Izrael, Dél-Afrikai Köztársaság, Spanyolország stb... , mindez szép nemzetiszín szalaggal dekorálva!!! DE hol a híres MAGYAR paprika?
Tudja valaki hol lehet kapni?
További ajánlott fórumok:
- Az egyik legjobb barátnőm szerelmes lett egy magyar hírességbe. Mit tegyek?
- A MAGYAR TENGER-Balaton mellett lakók, és akik szeretik
- Állatrendőrség Magyarországon, avagy amiben érdemes lenne követnünk a fejlett országokat
- Ha meghal Magyarországon egy kínai, hova temetik? Hallott már valaki kínai temetésről egyáltalán?
- Tud valaki olyan oldalt, ahová ha beirok egy magyar szöveget leforditja angolra?
- Rebarbara, angol zeller, magyar fekete paprika mit csíráztassak és mit ne?