A MAGYAR TENGER-Balaton mellett lakók, és akik szeretik (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem tud valaki valami jó szállást bárhol a déli parton? Nekünk teljesen mind1, barátokkal megyünk és olyan helyre szeretnénk menni, amit tuti h jó.. Ezért szeretném kikérni néhány tapasztaltabb ember véleményét! :)
Köszi!
Szeretlek, Balatonalmádi!
:)
oltári nehézz, én tavaj novemberben beszéltem és konkrétan decemberben foglaltam le Balcsinházat!
uszómedencés, csak mi, és nagyon jó!!!!
"már nincs szabad hely nála!"
ha valaki tud közel a parthoz nyaralót nem drágát
szabad strandnál..privát irjon ... jó tippeket köszönöm előre is...
Sziasztok!!
Szintén olyan kéréssel fordulok hozzátok h ha valakit tud jó kis nyaralót Balatonfüreden,Siófokon vagy Balatonalmádiban 4fő részére akkor legyenszíves szóljon nekem.Augusztus 4től kellenne 1hétre.Köszönöm előre is!!
Sziasztok,
a mi életünkben is nagy szerelem a Balaton. Nyáron minden hétvégét ott töltjük! Egyszerűen imádjuk!
Szia!
Az biztos,h Lellén azon a hétvégén szombaton a szökőkútnál,néptáncos bemutató lesz,ha érdekel az ilyesmi!(este 19h azt hiszem a kezdés)
Szia,és jó szórakozást!
na, köszi. akkor erről most lemaradtunk, de sebaj, szóval nekem annyira nem is baj, hogy 20-a után már nem lesznek sokan. azt nem nagyon szeretem.
Megyek, megnézem a kirándulástervezőben Lellét! köszi
Mikor lenne a hosszú hétvége?Ha most hétvégén,akkor:BOGLÁRI BORNAPOK!!!!18-án kezdődik,de lehet,h előbb,és 20-án a tüzijátékkal záródik!Nagyon nagy rendezvény:hatalmas vásár;vidámparki játékok;autókereskedések megjelenése a rendezvényen,általában akciókkal;rengeteg evési-ivási lehetőség;és műsorok,mindvégig a rendezvény alatt,pl:borkirálynő választás,különböző fellépők a színpadokon(Ált:2 színpad van);
Naggyából ennyi,szóval ha most jössz,akkor jól fogsz szórakozni!
Egyébként Boglár szomszédos városa Balatonlelle,ahol jóval nagyob az élet.Persze 20-a után általában kihal a Balcsi,általában úgy tűnik,mintha kisöpörték volna az addigi tömeget!
Remélem tudtam segíteni!
Szia!
További ajánlott fórumok:
- Miért nem szeretik sokan a Tescot?
- Miért szeretik kevésbé, és nézik le a kövéreket?
- Hölgyeknek / lányoknak az autókról -akik nem csak vezetni szeretik az autókat
- Win 7-ben Chrome böngésző mellett hol tudom beállítani, hogy a helyesírás ellenőrzés nyelve magyar legyen?
- Diszkont áruház - ruhalerakat az osztrák-magyar határ mellett. Tudjátok hol lehet?
- Hol találok LG MG-553MD típusú mikróhoz magyar nyelvű használati útmutatót? Használtan vettem és nem volt mellette