Én már párszor jártam Parndorfban és az a tapasztalatom, hogy nem olcsó hely. Luxusmárkákat (Prada, Gucci, Armani, stb.) elérhetőbb áron be tudsz szerezni. Nem olcsó, csupán megfizethetőbb.
Diszkontárakkal nem dolgoznak, ebben biztos lehetsz.:)
Ha Ausztriában szeretnél ruhaneműt venni, akkor max. a H&M-et ajánlom, az még viszonylag jó árakon kínálja a ruháit. Vagy még esetleg a C&A, de az pl. drágább, mint a magyar boltokban.
Az a régi ismerős, akitől én hallottam (azóta már az ismerőst is elfelejtettem, meg a nevét is ennek az áruháznak :) ), ő is valami olyasmit emlegetett, hogy dugig megtömték a kocsit, úgy jöttek haza és viszonylag kevés pénzt hagytak ott cserébe. Igaz, ez a január eleji nagy árleszállításkor volt, vagyis valószínűleg nem az árkedvezmény nélküli időszakban jártak arra.
Nem voltam még ott, csak sokat hallottam róla. Azt hallottam, hogy hiába outlet marha drága mert drága márkákat árulnak. Másik ismerős meg azt mondta, hogy mindig kimennek és megpakolják a kocsit mert jó cuccok vannak olcsón. Szóval hallottam róla hideget-meleget, de én még nem voltam.
Egy ismerősöm mesélt nekem régebben (úgy 3-4 éve) egy nagy ruhalerakat - áruházról, Ausztriában, nagyon közel a magyar határhoz, ahol rendszeresen bevásároltak ruhából. Nemrég ismét hallottam róla, hgoy a forgalma egyre kisebb, lehet megszűnik. Ráismer valaki esetleg? Megvan még, pontosan merre?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.