Hova érdemes szemvizsgálatra menni szemüveghez, ha a helyi orvos sokáig nem rendel? (tudásbázis)
Akkor ezek szerint optikában is meglehet bízni nem csak orvosban.
Az ingyenesség sajnos ugrik mindenhol, mert van egy kinézett keretem csak nincs raktáron. Emiatt is akarok már szemészeti eredménnyel menni.
Szerencsére annyira nem vészes a helyzet a korábbi -0.5 és -0.75 -0.5 cilinderrel.
Pontosan ezt írtam.
Ha szemüveget akar csináltatni, akkor ingyenes a szemvizsgálat.
Mit nem lehet ezen érteni?
A Nyugatinal a Vision Expressben megadott napokon szemesz orvos vegezte a szemvizsgalatot, ha vmi miatt nem jo az optimetrista.
Pl nalunk a munkahelyem csak akkor teritett vissza bizonyos osszeget a szemuvegbol, ha orvos vegezte a szemvzsgalatot.
Sok optikaban van bizonyos napokon orvos, ha ott veszed meg a szemuveget, akkor ingyenes a vizsgalat.
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani megbízható jó szemészetet? Sajnos a helyi orvos sokáig nem rendel és ideje lenne már megnézetni új szemüveghez. Rendelős a keretem így az alapból plusz 2 hét a vizsgálat után.
Ilyen helyekről mint ofotért mi a véleményetek? Vagy tudtok jó orvost aki nem 35 ezerért nézi meg Budapesten?
További ajánlott fórumok:
- Álnegatív kombinált teszt eredmény mennyire gyakori, tehát hogy negatív kockázat mellett mégis genetikai rendellenessége van a babának?
- Pupillatágítós szemvizsgálat egy 8 hónaposnál hogy zajlik?
- A szemvizsgálat és a szemüveglencse készítés milyen árban van?
- Az Ofotértben a szemvizsgálat ingyenes?
- Tudja valaki, hogy milyen minta van rajta?: papirmassé szemvizsgáló táblához gyerekeknek
- Hol találok Budapesten optikát ahol viszonylag olcsón lehet Miraflex keretet kapni szemüveghez?