Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hol találok Budapesten optikát ahol viszonylag olcsón lehet Miraflex keretet kapni szemüveghez? fórum

Hol találok Budapesten optikát ahol viszonylag olcsón lehet Miraflex keretet kapni szemüveghez? (tudásbázis)

2013. máj. 30. 17:59

Nekünk van egy 3 éves méretű négyszögletes kék keretünk nagyon jó állapotban, ha érdekel ez a megoldás is, szívesen átadom jóval kevesebbért mint a bolti ára. Ha érdekel ez a megoldás, egyeztessünk :) "New Baby1 39/14" a keret típusa, a kislányom tartalékszemüvege volt 3-5 éves kora között. Van egy ugyanilyen rózsaszín is, a kéket jóval ritkábban hordta. A lencsét a Palota Optikában csinálták, biztos hogy szívesen beletennének egy új lencsét is.

Szemészetre hová jártok?

2013. máj. 30. 17:50

Szia!

Mi évek óta csak Miraflexet használunk (a kislányom fotói még a Mirafle honlapján is fent vannak).

Csak jót tudom mondani róla, mindent kibírnak ezek a keretek és msximálisan biztonságosak. A lányom most 5.5 éves, nem is hajalandó más keretet hordani, mert ez kényelmesebb is mint a többi.

Olyan 13-15.000 körül szokott lenni a keret ára. Mi mindg a XV. kerületben a Palota Optikában csináltatjuk (Illyés Gyula utca, a 196-os busszal 3 megálló Újpest Központtól, a busz az optika ajtajában tesz le).

Nagyon ajánlom őket, egy idősebb hölgy és a fia csinálja az optikát, rendesek, lelkiismeretesek, türelmesek, és gyönyörűen dolgoznak, és nem utolsó sorban nagyon jó áron. A Miraflexet forgalmazó nagykerrel közvetlen kapcsolatban vannak, náluk olcsóbban nem kapod meg.

Ha nehezen kezelhető a kisfiad, akkor más keret szóba sem jön, nem fogja bírni a strapát... ezt viszont akár el is dobhatja, akkor sem lesz baja. Lencséből pedig keményített, karc- és ütésálló ún, Junior lencsét kell kérni, gyakorlatilag törhetetlen.

Nálunk az ovi első hetében tönkretették a lányom két szemüvegét (kitörött a szára meg hasonlók) azóta csak Miraflex van és minden gond megszűnt :)

Sokan azt mondják, hogy ronda, de szerintem kifejezetten klassz, vagány szemüvegek :)

2013. máj. 30. 16:18
Kisfiam 3 és fél éves.kancsalság miatt kell neki szemüveg és takarás.érdeklődtem pár optikában de eddig nem találtam olyat ahol ezt az állítólag nagyon sokat kibíró keretet tartják.kíváncsi lennék arra is h kb milyen árban van ez a keret és hogy tényleg olyan jó e?van valakinek tapasztalata ez ügyben.nehezen kezelhető,autizmus gyanús gyerkőccel hogy fogadtatnátok el a szemüveget?még nincs diagnózisunk mi is van a gyerkőccel,folyamatban vannak a tesztek.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook