Hova érdemes kiköltözni? (beszélgetős fórum)
Bocs Nem vagyok agresszív, De nekem valahogy úgy jött ki , hogy tök mindegy hová , csak el. Tibet vagy London nem mindegy.
Ezért válaszoltam így.
Kezdetektől olyan agresszív vagy, de nem tudom miért. Én csak feltettem egy kérdést. Saját vállakozásunk van, azt bárhol tudjuk csinálni, a székhely maradna itthon. Pénzünk van, és nem azért mennénk ki, hogy könnyebb legyen, csak hogy világot lássunk. Azért kérdeztem, hogy hol olcsóbb a megélhetés, mert nem lenullázott számlával szeretnénk haza jönni. Beszélünk angolul,minden üzletfelünkkel angulul társalgunk. Emelett német,francia,olasz és egy kis kínai. Hideg,meleg éghajlat, mind1 bármi jöhet. Munkát nem vállalnánk, a saját cégünket terjesztenénk ki. Vizum,engedélyek ezekkel mind tisztában vagyunk.
A többieknek köszönöm szépen a válaszokat!
Ha olyan könnyű lenne külföldön, akkor a fél ország menne.
-milyen nyelvet beszéltek
-mi a foglalkozásotok
-milyen éghajlatot és kultúrát viselnél el
- mennyi pénzed van kezdetnek
-kell-e vizum, vagy akármilyen engedély
-kapnál munkát ott ??
Menni szeretnénk az kevés, kell valami alap is hozzá.
Ezt csak te tudhatod. Egyrészt milyen nyelven beszéltek? Mennyire tudtok azonosulni a célország kultúrájával, klímájával, stb. Én pl. talán akkor költöznék Finnországba ha miniszterelnöknek hívnának :).
Mekkora kereslet van ott a szakmádra, könnyű lesz elhelyezkedni? Ezeket kell átgondolni.
Ez most egy tök komoly kérdés? ?
Olcsóság szempontjából, talán Tibet a legjobb, és jó friss levegő van.
Már rég óta tervezzük, hogy ki költöznénk külfödre, de már nagyon itt lenne az ideje. Bali,Tibet Thaiföld,állítólag itt nagyon olcsón meg lehet élni? Van valakinek bármi tapasztalat, hogy hová érdemes költözni? Norvégia,London? Akármi? =)
Előre is köszöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Ha lehetőséged lenne, kiköltöznél tanyára?
- Olaszországba szeretnék kiköltözni! Hogyan kezdjek hozzá és kb mennyi pénzt vigyek? Milyen munkát vállaljak? Műkörmös például?
- Németbe vagy Ausztriába szeretne valaki kiköltözni?
- Sziasztok! Szeretnék kiköltözni a férjem után külföldre...Mik a teendők?
- Olaszországgal kapcsolatos információk érdekelnének, mert szeretnék kiköltözni
- Hová érdemes kiköltözni?