Olaszországgal kapcsolatos információk érdekelnének, mert szeretnék kiköltözni (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
En is Olaszorszagban elek mar 8eve!
Kerdezhetsz tolem is, ha tudok segitek!
Igaz en csak neha neha jarok haza egy hetvegere, es valoban nem hallok jokat, de nem tudom itt jobb-e ebben a pillanatban. Ezt csak azert irom mert van ismerosom aki iderohant, es akkor dobbent ra, hogy ez sem a paradicsom :(
Persze, megirom priviben az emailem.
Nem rosszabb mind Magyarország szerintem sőt ha már ilyen körülmények között kell élnem akkor inkább Olaszország!! Már nem tudok itt élni iszonyat! Nem tudom voltál mostanába Magyarországon? még rosszabb mint ott sztem! Van olasz ismerősöm mondott egy-két rosszat de még mindig különb mint Magyarország!!! Ha hiszed ha nem aki csak teheti lelépp innen mind1 hova de innen akkor is el. A munkahelyemről kb 2 hónap alatt 5-en mentek külföldre!! sztem ettől a helytől rosszabb nincs!
Egy kérésem lenne még,hogy e-mail cimet nem cserélnénk?Szeretnék pár dolgot kérdezni persze ha szívesen válaszolnál rá!!és köszönöm a kommentedet!!
nyomatom az olaszt ahogy csak tudom már nagyon sokat jegyzeteltem és kezdem megtanulni :)
van Olasz ismerősöm szerencsére akivel tudok beszélgetni olaszul :)neked is sok sikert kívánok hogy ha mész!! :)
hát igen aki csak teheti lelép innen mert ami itt van....nem találok rá szavakat csak csúnyát lehet mondani de nem káromkkodok:)
ha imádod Olaszt akkor hogy hogy nem oda mész?
mondjuk én nem olaszba megyek , de sok ismerősöm él ott, sokkal jobban szeretnek ott élni mint itt.
nekem szinte olyan ismerősöm van aki ki akar menni külföldre , én németbe a többiek francia, a másik olaszba mert olasz a pasija , 3 hónap alatt tanulta meg a nyelvet úgy hogy ért meg válaszolgat,én beszélek németül kicsit átismételem , de tudod igazából ott fogsz megtanulni rendesen beszélni. sokat fogsz tanulni, Imádom Olaszországot pláne a kávéjukat :D
értem hát én elkezdtem tanulni az olasz nyelvet és ha már megy olyan szinten hogy értsem meg válaszoljak is akkor már mennék,minnél előbb innen!!
Te már beszélsz olaszul?
Én mindent megteszek azért,hogy nagyon szép körmöket csináljak!:)
A válaszokat pedig köszönöm szépen!
További ajánlott fórumok:
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Magas prolaktin szinttel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének
- Forever Multi Maca, érdekelne hogy használta már valaki ezt a terméket és mik a tapasztalaitok vele kapcsolatban?
- Sopron és környéke, lakásbérlés, osztrák munkavállalással kapcsolatban szeretnénk információkat
- Tejallergia, tejterheléssel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnek!
- Kínai pecsétviaszgombával kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének. Írom...