Hosszú párkapcsolat (beszélgetés)
akkor leptem inkabb es foglalkozom az eletel
viszlat 2 ev mulva
:))
Mar 2 evvel ezelott is ezen kattogtal, evente nyitsz egy forumot, hogy mit csinalj a pasiddal, akit szeretsz, de nem vagy bele szerelmes.
Kicsit donteskeptelen vagy, vagy megsem? :D
Hát fontos. Sokan azt hiszik nem fontos, de kár kihagyni. Én évekig éltem így, de ahogy idősbödik az ember rájön, hogy nem a barátjával szeretne élni, hanem a szerelmével a másik felével. Szerintem Nálad is eljön majd ez az idő és akkor nem lesznek kérdések.
Nem vagy egyedül ezzel a helyzettel. :)
Barátok vagytok akik szeretik egymást. Tudod van egy ilyen mondás, hogy szerelemből lehet barátság, de barátságból soha nem lesz szerelem.
Szeretheted,mint embert, de egymásnak lehet nem vagytok igaiak. Van ez így, nem vagy egyedül. Azért ne mondjatok le az igazi boldogságról, békében is el lehet válni, ha úgy alakul.
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Mi a jó párkapcsolat titka? Miért van ennyi válás....hosszú kapcsolatok után házasság, aztán válás....miért van ez? Mi az oka?
- Hosszú és első párkapcsolatosok, éreztétek már úgy, hogy valamiről lemaradtok?