Hosszú hétvége, nyaralás - hogy töltöd/töltötted? (beszélgetés)
Egyedül otthon :(
Mivel, hogy a párom most is a kollégáival megy kirándulni X(
sziasztook!
szeretnék elmenni a barátommal tavasszal egy hosszúhétvégére valahova. nem ilyen egész nap a jacuzziban ülős wellness-hétvégére gondoltam.... hanem valami kirándulós, friss levegős helyre vágyom. megfizethető szállással, valahol belföldön. tud valaki ajánlani valami jó kis helyet? esetleg Mátra, vagy Bükk környékén...
kőőszi:)
10 napra mennénk a Zsóryba - Mezőkövesd. Tudtok valami jó helyet ott?
Tanácstalan vagyok. Segítsetek.
Egy hosszú hétvégét Abádszalókon töltöttünk a párommal.Isteni volt.
Nyaralás?
2000- Siófok
2001- sehol
2002- Fonyód
2003- sehol
2004- Abádszalók
2005- Szepezdfürdő, hosszú hétvége Krk-en Horvátországban
2006- Olaszország: Róma,Pompei,Vezúv,Anzio,Firenze,Pisa egy hosszú hétvége Abádszalókon
2007- kirándulás Plitvicei tavaknál
nyaralás Egyiptomban
3 nap az Oktoberfesten Münchenben
Utazás? Kirándulás? Wellness program? Családlátogatás? Házkörüli teendők?? Kert téliesítés? Esetleg nagytakarítás??
Kíváncsi vagyok ki hogyan tervezi eltölteni a maradék hosszú hétvégéket!!
Érdekelne, hogyha mentek nyaralni, akkor merre
és, hogy kb. mennyi a pénzbeli keret erre?
Kinek milyen ötlete van, a nyaraláshoz?
Sziasztok! Tudnátok ajánlani nekem egy közvetlen vízparti önálló nyaralót a Balcsi déli parton?
Lelle, Boglár, Fonyód, mindegy!!
A fontos, hogy vízparti legyen...
Köszönöm előre is!!!
Én nyaralás ügyileg azt vallom, hogy nagyon szép országunk van, ismerjük meg! Nálunk a párommal az a szokás, hogy minden évben kiválasztunk egy magyarországi helyet és oda megyünk el. Tavaly a Mátrában voltunk és csodálatos volt! Bejártuk töviről hegyire, jó levegő szép kilátás!
Idén a Balaton a cél! Inkább költöm a pénzem itt, mint külföldön!
Köszönöm!:))))
Még mindig várok véleményeket, ki milyen városban járt.
Nem ismerem Horvátországot, de itt sok infót találsz:
Sziasztok!
Tudtok nekem tippet adni, melyik Horvátországi városba menjek 4 napra, ami a lehető legközelebb van és a partja is szép? Lehetőleg ne túl nagy város legyen mint Opatia (mert az elég közel van).
Köszike!
Nekem is a nyaralás augusztusra halasztódik, már nagyon várom, érzem, hogy eléggé elvagyok fáradva!
Siófokra megyünk, első héten haverokkal, másodikon csak kettesben a papuskámmal!:)
Hosszú hétvégén is nemrég voltunk szintén siófokon, de ott volt az egész család, haverok! úgyhogy igazi pihi nem volt, de legalább kiszakadtunk a hétköznapokból!:)