Hogy töltitek a hosszú hétvégét? (beszélgetős fórum)
Csak úgy. Hagyjuk eltelni. Tegnap már kertészkedtünk.
Mi kertészkedünk.Fákat metszünk,gallyat szedegetünk.S közben élvezzük a tavaszi napsütést,a friss levegőt,a madarak csicsergését,a méhek zümmögését.Ja és a gyerekek kacaját!
Tanulással, remélhetőleg utoljára...
Mi is íjászkodunk ..az egész család :)
Végre lehet kimenni íjászni, az lesz az elsődleges. Meg családi köszöntés, baráti mulatozás és társai.
Nekem az a tervem, hogy holnap estére hazaérjek.
győzködöm magam, hogy itt az ideje a nagytakarításnak!
köszi szépen, neked is jó hétvégét. :)
motoroztunk egy jót ma,holnap családlátogatás játszótérrel,szombaton csavargás a pilisbe,vasárnap pihi.
Mi komlóiak vagyunk :) Eredetileg a terráriumba készülünk, de mivel ott vannak most a kisállatok naná hogy nem hagyjuk ki a simit :)
Hát akkor jó mókákat neked a gyerekekkel, kutyákkal. Azért ez a pár nap mindenkinek nagyon kellett, ahogy látom...
én a tesómnál vagyok. kutyázok, macskázok, gyerekezek, lustálkodok, jókat eszek. szombaton találkám van, és megyek haza, kipihenem magam. :)
Mi Pécsiek vagyunk, illetve Pécshez nagyon közel lakunk, de Pécsett dolgozunk. Az én kislányom is szeretne oroszlánt simogatni, de szerinten nagyon sokan lesznek. Viszon remek idő lesz, úgyhogy gyertek csak Pécsre!!!!
A kisfiam tegnap volt 9 éves így a hosszú hétvégét az ő szülinapjával töltjük :) Pénteken Pécsre megyünk családostól a kis oroszlánt simizni és csavarogni egyet ..szombaton meg szülinapi buli egy rakás gyerekkel :D
Helyes, ezt pont így kell!!!
Kihagytam,hogy ma tortát sütök-fiam szülinapjára.
Jövő héten lesz,de akkor kalandparkba megyünk-így előrehozzuk az itthoni sütögetést.
ma takarítás, mosás, esetleg egy kis pihi holnap kertészkedés utána meló a hétvégére.
Én pihenek,meg biztos van otthon bőven munka...mindig van :) Amikor azt hiszem,hogy már nincs,lesz egy csomó.Szóval pihi meg otthoni munkák.Meg reménykedem benne,hogy a párom talán nem szombaton esik haza,hanem esetleg már holnap,ha már a főnökeit nem hatja meg a 4 napos szünet.
Jahj, és mindenkinek Kellemes hosszú hétvégét kívánok, ha tehetitek pihegéssel:)
A mai napon szintbe hozzuk magunkat magunkkal, meg a lakást a normálissal :) holnap túrázunk, szombaton piknikezünk, vasárnap meg ejtőzünk, és talán egy fürdőt meg egy mozit veszünk célba.
Isteni lesz:)
Mivel nem engedhetjük meg,hogy elutazzunk,állatkertbe megyünk szombaton.
Vannak ajándék jegyeink-kihasználjuk a lehetőséget:D
Munkaval, es tovabbkepzessel! Bar nekem nem ünnep, mert itt a "becsi ut masik vegen! ilyenkor nem ünnepelnek!
Én csak egy kicsit. :) Hátha kicsit rásegít a dolgokra.Majd a többieknek dirigálok,mit is csináljanak! :)))
Ó, hát ez remek! És szülés előtt azért még kertészkednél? ... :):):)
Kertészkedést tervezek,de lehet,szülés lesz belőle. :)
A "minden név foglalt"-on jót mosolyogtam:):)
Én ma és holnap dolgozom délig. Aztán hazamegyek és főzök, takarítok, stb. délután pihi, kutyával nagy sétát tervezek. Holnap délután kerti bográcsozás barátokkal. Szombat-vasárnap már nem dolgozom, akkor megint főzök-sütök és otthon ejtőzöm a családommal :) Mindenkinek jó kikapcsolódást!!!!
békésen, kertészkedéssel, pihenéssel
Sziasztok!
Én ugyanúgy töltöm, mint a többi napom, semmi extra. Süt a nap, jó az idő, a kutyusokkal fogunk majd (lehet többet) sétálni.
Kellemes és szép napot mindenkinek és hosszú hétvégét a dolgozóknak! Amikor még dolgoztam, de örültem az ilyeneknek! Mára már mindegy - sajnos!
További ajánlott fórumok: