Hosszú hajat hogyan érdemes ápolni? (tudásbázis)
Én nem irigykedem, attól úgysem leszek se szebb, se jobb. A copfoktól az én fejem teljesen golyó lesz.
Még alvás közben is zavar, ha hosszú a hajam, amikor valahogy ráfekszem, és nem tudok lendületből megfordulni. Szétzilálódik, bele az arcomba - nem, magamon nem szeretem.
De van, akinek nagyon jól áll, kétségtelen.
Ízlések és pofonok...
Szerintem neki pont jobban áll a hosszabb haj;)
Demi Moor pedig nagyon szép volt rövid hajjal, hosszúval kevésbé.
Én nagyon tudom irigyelni azokat akiknek jól áll a hosszú haj, mert nekem nem áll jól. Én, ahogy a fülem alá ér a hajam, rögtön copfozom:S
"És persze, a rövid hajhoz nem árt egy viszonylag szimmetrikus arc, amin úgy jellemzően minden rendben van, pl. nincs nagy orr, nem túl kerek arcforma, nem kiálló fülek, stb.;)"
Nem értek hozzá, de klasszikus példa Meryl Streep hamvas ősz feje Az ördög Pradát visel c. filmben.
Még annyira sem szimmetrikus az arca, mint az átlag, mégis olyan jó rajta az a rövid frizura, hogy elfeledteti a nagy orrát is.
Nem kell hozzá frufru.
A második túl szigorú...
Igen.
Nekem most csigákban lóg, ma voltam fodrásznál.:)))
Nekem nem nehéz levágatnom:D
Jellemzően úgy szokott történni, hogy reggel felkelek és közlöm otthon, hogy megyek fodrászhoz és 2 cm-es vágatom;)
Én főleg rövid hajú vagyok, és x időnként megnövesztem, a sok elrontott rövid után.
Egyébként én is le tudom vágni más haját, az enyémet hátul nem, de a többi helyen igen...
:DDDDD
Azt hiszem ennyire nem durva, de kb:DDDD
én váltogatom a rövidet és a hosszabbat, valamikor fodrásznak is készültem, igy nem nagy kunszt egy uj frizura. Emlékeim szerint azért többször volt hosszabb hajam mint rövid, de érdekes módon szinte minden igazolványképem rövidhajú koromban készült, emiatt már kellett magyarázkodnom.
TE is tudod amikor megnő az ember haja, azért nehezebben szánja rá magát az ember hogy levágassa. Nekem nem nehéz mint Epresturmixnak, de nyáron nagyon meleg és egykettőre leizzadok. Ma is hajat mostam, a héten már harmadszor
És ne legyen egyen mama-haj forma! :P
De akkor majd megszoljuk majd mi itt a hoxan! Muhaha
További ajánlott fórumok:
- Ki tud olyan szert, amitől a hosszú hajat mosás után könnyebben ki lehet fésülni?
- Nagyon hosszú hajú nők! Nem zavar a hajatok?
- Aki ismer tapasztalt fodrászt(BP, 13. ker-ben), aki jól melíroz, és vág hosszú hajat, kérem, írjon.
- Használsz hajvasalót? Mi tapasztalsz, hosszú távon nem roncsolja a hajat?
- Ki festi otthon a hosszú haját?
- Az ázsiai póthajat hogyan kell ápolni?