Aki ismer tapasztalt fodrászt(BP, 13. ker-ben), aki jól melíroz, és vág hosszú hajat, kérem, írjon. (beszélgetés)
Sziasztok
Tudok egy tuti helyet nem messze az Árpád hídtól.
Verának hívják a csajszit, nekem pik-pak levágja a hajam amíg felségem a festékkel ül. Nagyon problémás fejem van, több forgó 62-es fejméret, szóval nem egyszerű. Párom még nem tudott olyan fazont vagy hajszínt kitalálni amit Ő ne tudott volna kivitelezni. Szerintem megéri az árát.
Priviben tudok telefont is küldeni.
Szia Cicccaa72!
Én nagyon örülnék, ha minél előbb el tudnád küldeni a XI.ker-ben a Fehárvári úti piac mögötti fodrász tel.számát, elérhetőségét. Kanizsai utcába költöztem nemrég, és nem ismerek egyelőre jó fodrászt a környéken.
köszi
Sziasztok,
én is voltam a Zsoltnál, de én nem voltam annyira megelégedve, szerintem ár/érték arányban van egy kis csúszás, mert azért túl drága, tetszett a hajam tényleg jó lett, de nem az a kategória amitől soha többet nem mennék más fodrászhoz! Ami nagyon tetszett, hogy utána még sokáig magától is ugyanúgy állt, ahogy Ő levágta, tehát a szakmai hozzáértés egyértelmű, de feleennyiért is vágták már le hajam így.
Igen, mondtam neki, hogy Ineten ajánlották, de nem árultam el ki/hol ;)
Hálás köszönet az ajánlásért!! :)
Most olvastam,h voltál Zsoltinál.
Örülök h elégedett vagy:-))
Nagyon jó fodrász és jó fej is.
Annyit mondtam, hogy ne vágjon túl sokat, és hogy elöl a fülem mögé tudjam rakni a hajam, ne legyen fufrum.
Egyszóval, tud, és láttam, akik előttem voltak (amíg festettek) lányoknak, milyen aprólékosan vágott rövid hajat.
Azok is nagyon professzionálisak lettek.
Tudtam én, valahogy a férfiak munkája megbízhatóbb. Nincs hiszti, női hormon, csak koncentrált, fegyelmezett tökéletes munka.
Szia, ma voltam.
Kucsera Zsolt érti a szakmáját.
Ez az "A" fodrász, akinél egész nyugodtan elengedheted magad a fodrásszékben, a végeredmény olyan lesz, amivel elégedett leszel.
Úgy forog a kezében az olló, hogy élmény a székében ülni.
Biztos, hogy ezentúl nem nyúlhat más a hajamhoz!!
Sziasztok!
Ha valaki nagyon tuti fodrászt keres, én a Határ úti metrótól max 10 perc gyaloglásra tudok egyet. Nem reklámnak írom, és nem ügyfeleket keresek neki, (így is jó előre be van táblázva) csak jót akarok mindenkinek, mert nem hittem el, hogy létezik fodrász, aki úgy és annyit vág a hajamból, amennyit én akarok és emellett baromi jó fej is... :)
Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, privátban megírom a mobilszámát.
Amúgy nem olcsó, nekem a hátközépig érő, hosszú hajamat 5000.-ért csinálja (mosás, vágás, szárítás).
Szép napot!
Sziasztok!
Van egy házhoz járós fodrsáz barátnőm, Bp-n bárhová. Nekem melíroz, dauerol, vág, de vágja a gyerkek haját és a férjemét is, illetve most már átjár több barátnpm, ha jön, jó kis klubot csapunk. :-DDD
Kedves, csendes lány, ügyes kézzel és nagyon olcsó.
További ajánlott fórumok:
- Ti változtattok fodrászt, ha nem vagytok vele megelégedve?
- Ügyes fodrászt keresek Bp.-en! Tud valaki ajánlani?
- Hosszú haj melírozása hogy történik, meddig tart, és mennyibe kerül?
- Fodrászt keresek, aki szépen melíroz és nem drágán! Tudtok ajánlani ilyet?
- Debrecenben keresek jó fodrászt, aki tud szépen melírozni, és megfizethető, tudtok segíteni?
- Bp.IV. ker-ben keresek egy fodrászt ahová kihalásos alapon lehet bejutni. Tudtok ajánlani?