Ügyes fodrászt keresek Bp.-en! Tud valaki ajánlani? (tudásbázis)
Sziassztok én Máger Gábor hoz járok
Nem rég jött fel Pestre.
Előtte is hozzá jártam de követem, mert azóta van olyan hajam amilyent szeretnék mióta ő készíti.
Nagyon profi és nem csapja össze a vendégeket, nincs várakozás... csak pozitívumokat tudok mondani
telefonszáma: 0670/414-44-27
weboldala: www.mghair.hu
Remélem segítettem.
Sziasztok!
Sziasztok!
Ha tud valaki ajánlani egy ügyes kezű, profi fodrászt aki jól vág, azt megköszönném.(Budapesten)
Sziasztok! :)
A Mónika Fodrászatról (Bp. 13.ker Fiastyúk u.) ki - mit tud mondani? :)
Járt már ott valaki? Jól dolgoznak?
Megnéztem a honlapjukat, és az áraik elég barátiak! Az lehetséges Pesten? :D Mert én vidéki vagyok, és csodálkozom hogy "vidéki árak" lennének ott is!
A honaljukon megtaláltam azt is hogy szombati napon , amikor majd menni szeretnék, egy Zita nevű hölgy fog dolgozni. Valakinek készítette már ő a frizuját?
Segítsetek légyszi!
Megéri hozzájuk menni? Vagy hova a 13.ker-ben?
Előre is köszi :):*
sziasztok!Én nagy "fodrász-járó" vagyok!
Annyi helyen megfordultam már, hogy na...állandóan kalandozom fodrászról-fodrászra,így mindig elfogy a hajam:o( sajnos és szinte egész életemben csak növesztem!
De van egy fix fodrászom,aki a kilengéseimet elnézi és mindig javítja szegény!
Most már a sok tanulópénzből tanulván nem csaltam meg másfél éve.Nagyon ügyes, belvárosi és az én hosszú (már HOSSZÚ) hajam festése-vágása belefér 7000ft-ba.
Jószívvel ajánlom akit érdekel; Arany Jnos úti metrómegállónál van.
Privibe elküldöm az elérhetőségét akinek kell.
Az 5-7 ezer forintot én is nagyon soknak tartom egy vágásért és szárításért.
Egyetértek a Váczi utcás csilivilis dologgal.
Nem olcsó a fodrászkodás, de ha valaki egyszer megcsinálja a hajam szuperre, tökéletesre, akkor arra nem sajnálom azt az 5-7 forintot, hiszen megfizetem a munkáját.
A fodrász, akiről írtam, a legjobb barátnőm. És nem ezért dícsérem!! De vegyétek figyelembe azt is, hogy egy fodrásznak rengeteg a fix kiadása, plusz élnie is kell valamiből. Fizeti a vállalkozói igazolványt, tb-t, a helyét bérli. Egy jobb helyen ez összességében elérheti a havi 120-130.000 fix kiadást, és még nem beszéltem arról sem, hogy az anyagot egyszerre rendeli meg 2-4 hétre, amihez nem kis tőke kell. Képeztetni is kell magát, ami nem olcsó mulatság. Tehát az árak nem feltétlen magasak, ha ezt figyelembe veszitek. Mindenki magának szabja, vagy a szalon, ahol dolgozik.
Vágás+szárításért sokallom azt a pénzt. 5-7.000 Ft-ért már a festésnek is bele kellene férni.
Tudom, a ti fizetéseteket sem szabják a kiadásaitokhoz, de értsétek meg a fodrászokat is, akik elég rossz helyzetben vannak most a válság idején.
Na nem védem őket inkább, ez az én véleményem, nem szeretnék senkivel sem szópárbajozni, persze érdekel a ti véleményetek is, mert arra nyitott vagyok:)
A fodrászom maximalista és teljesen vendég párti. Figyelembe veszi az adottságokat és ha valamit nem bír el a haj, akkor azt őszintén megmondja és megpróbál lebeszélni róla. Több mint 10 éve a szakmájában dolgozik, és nagyon tehetséges. Mesterfodrászok dícsérik agyon, és ez komoly! Imádja a munkáját és van hozzá fantáziája is. Általában úgy megyek hozzá, hogy nincs elképzelésem, arról, hogy mit szeretnék, de ő feltalálja magát és egyszer sem álltam fel csalódottan a székből.
Ennyi:) Telefonszámot és nevet csak privátban adnék, annak, akit érdekel, mert nem szeretném kiteregtni.
Itt az a kérdés, hogy mi számít nem túl drágának. Természetesen egy lakótelepen dolgozó fodrásznak 20-30%-kal alacsonyabbak az árai, az átlagnál. A belvárosban pedig pont ellenkezőleg.
Akit érdekel egy átlagos árú, nagyon ügyes és tehetséges fodrász, aki az Egressi úton dolgozik, írjon priviben és szívesen megadom az elérhetőségét.
címet adjon, aki tud
és véleményt is írhat!!!
:)
Én is egy jó fodrászt keresek, mert az enyém elment szülni. :(
X. kerület, vagy a belváros érdekelne, olyan, aki ügyes, kedves, de nem túl drága.
anyukám nagyon ügyi :)
rengetegen járnak hozzá a szalonba :)
én legutóbb rohamfodrászatra mentem (másnap elutaztam, sürgős volt)
az Árkádban (Örs vezér tér-pláza) alsó szintjéek végén van egy KLIER fodrászat, ott ismeretlenül behuppantam egy nagyn kedves lány székébe. Nevét nem tudom, szőke rövidhajú, szép arca van és kicsit testes. Nagyon ajánlom, a mesterfodrász nem vágott olyan jó hajat még sose nekem, mint ő.
Eleged van a régi frizurádból vagy a régi fodrászodból?
Keresd Zazukát Kispesten!
Hoxásoknak 10% kedvezmény.
(Balra van a ez a reklám.)
Írhatsz neki privit vagy a reklámnál ott a száma is.:)
További ajánlott fórumok:
- Miskolcon egy ügyes fodrászt keresek!Tudsz ajánlani?
- Pécs-kertvárosiak figyelem! Ismer valaki ügyes női fodrászt?
- Szolnokon keresek jó, ügyes női fodrászt! Tudtok valakit ajánlani?
- Ombre hajfestésre keresek ügyes fodrászt elérhető áron!
- Mosonmagyaróváron kreatív, ügyes fodrászt keresek
- Ügyes kezű fodrászt Körmenden ismer valaki?