Nagyon hosszú hajú nők! Nem zavar a hajatok? (beszélgetés)
2 évvel ezelőttig derékig érő hajam volt, nem zavart semmiben. Heti egyszer mosok hajat, néha balzsamozom. Szerencsés vagyok, nincs gondom a hajammal.
Aztán levágattam, vállig. Most valamivel váll alattig ér, már nem növeszteném meg, így tetszik. :) Most sem zavar semmiben.
Nincs vele gondom. Általában feltűzöm. Barátom szereti kibontani.:)
Táska, cipzár beakadás mindennapos.
A biztonsági öv is "beszívja" ha nem figyelek, de olyan is előfordul, hogy kicsukom autóba beszálláskor.
Boltban egyszer felakadtam a vállfákra. 😂
Nekem ritkán akad be.
Az, hogy az ágyban a férjem rákönyököl, az viszont mindennapos.
Nem zavar.
Az zavar ha rövid.
Semmi gondom vele.
Ha akarnék sem tudnék egy másod nicket? 😂
Lebuknék!
a kerdesrol megismertelek.
szivecske es ujra
A rovid hajjal van a gond, azt mindig szaritani, formazni kell.
soha tobbe!
Engem jobban zavart a rövid,bár szerettem de melós volt.Mindíg "csinálni" kellett:))
EZ reggeltől estig ua. Változatosan viselhető.
Melltartóban vagy anélkül mellig? Mert nem mindegy! 😛
De, zavart, levàgattam, most megint hosszú...
Derekamig ér, de volt már fenékig érő is. Őszintén megmondom, hogy nem zavar, kivéve éjszaka, de olyankor egy laza konytba felteszem a fejem tetejére.
Nincs vele sok gond, szerintem egy rövid frizurával sokkal több a macera. Ezt csak megmosom, megszárítom és kész. Lóg, néha összekötöm. Én imádom, szépnek érzem magam miatta.
További ajánlott fórumok:
- Levággattam rövidre a hosszu hajam, .Nem érzem igy jól magam.Ha visszrakatom az nagyon ciki?
- Miért lehetek nagyon hosszú ideje folyamatosan ingerlékeny?
- Középhosszú szőrű házicicának nagyon hullik a szőre, érdemes lenne cicakozmetikán kicsit levágatni?
- Milyen frizurát ajánlotok hosszú és dús haj esetén?Nagyon melegít!
- Hogy tudom kitörölni egyszerre az üzeneteimet, és nem külön kipipálgatva?Rengeretg van és nagyon hosszú...segítsetek!
- Kinek mi vált be hajnövesztésre? Minél előbb szeretném visszanyerni a hajam hosszúságát, de nagyon lassan nő. :(