Honnan tudod meg ha a férfi hazudik? (beszélgetés)
Ideges lesz ha belekérdezek a "történetbe".
ez jó:DDDD
Én meg megérzem ,akkor olyan szépen beszél:)
Vagy rájövök (előbb,mint utóbb),vagy kiderül,és szembesülök vele..de akkor ő is garantáltan a hazugságával..
Meg sem nézem az adatlapod,mert tuti, hogy ez egy pasi véleménye.
Egy dolognak egyébként mindig minimum két megoldása van: igen vagy nem. Tehát olyan nincs, hogy nincs már más kiút. Huncutok vagytok, mindent meg akartok magyarázni. De mi nők résen vagyunk ám!
A férfiak sosem hazudnak,esetleg kicsikét füllentenek,de csak ritkán,és csak akkor,ha már nincs más kiút.
nem néz a szemedbe, eltereli a témát, piszkálja az arcát, ha a konkrétat kérdezel egyböl felkapja a vizet, vagy elkezdi elhülyéskedni a dolgot,
Én is igy veszem észre. Nem tud hosszan a szemembe nézni, ide-oda jár a tekintete, izeg-mozog, babrál a kezével,zsebre teszi, kiveszi, nem a megszokott ritmusban, hangszínnel beszél.Egyik lábáról a másikra teszi át a testsúlyát.Egy-egy szónál, mondatnál leragad és azt több oldalról próbálja megmagyarázni. Ilyenkor, ha rezzenés nélkül nézel a szemébe és egy hangyányi mosoly van a szád szegletében, úgy elkezd izzadni, mintha szaunázna.
Ez nem csak a férfiakra jellemző, hanem mindenkire.
Én rögtön leveszem,ha valaki kamuzik.Pedig van olyan ismerősöm aki állandóan vetít.A páromon is tudom mikor mond igazat,és mikor nem.
Csak nézz a szemébe és figyeld még a kezeit!Sokat elárul!!!
nem tud jól hazudni...észreveszem rajta...igy is volt....túlságosan lelkis....rögtön lerí róla
Az emberek hanghordozasan eszreveszem.
Nem tudopm hogy megcsalt-e,és már nem is érdekel.De ezekből a dolgokból le lehet szürni azt,hogy mennyire szeret vagy sem.Az én esetemben az utóbbi a helyzet.Ha már úgy kell idekönyörögni hogy jöjjön már el vazzeg 2 hét után,na hát akkor inkább ejtsük az egész kurva kapcsolatot a picsába,mert semmi értelme a továbbiakban.
Részemről a cseresznye.De nem fogok itt a hoxán sírdogálni.Sőt a hoxáról is elmegyek.
Off
Ezek után ne mondja nekem azt hogy szeret mert úgy sem hiszem el.Bizalom megszűnt.
Milyen érdekes,hogy miután megcsaltak bennünket még van pofájuk a szemünkbe hazudni hogy szeretnek.Én sem tudom elhinni,egyre jobban nem.Ha igazán szerettek volna bennünket akkor nem lett volna szükségük másra.
Hazudik hogy szeret,pedig már két hete egészen jól bírja hogy nemlát nem vagyunk együtt.Majd holnap közli hogy jön-e vagy sem.Hát kösz,de engem ne tartson már talonban senki.Ne jöjjön,már ne...!
Maradjon szépen ott,ahol eddig is volt.
Én pedig most simán érzem hogy hazudik .
Hidd el,semmit nem vettem észre,boldog voltam.Tudod sokat jár a férjem maszekolni és meg sem fordult a fejemben hogy máshol/másnál van,és teljesen mást csinál.Hihetetlen?
Lehet hogy észrevetted ,lehet tudtad is a lelked mélyén csak homokba dugtad a kis fejed.)
Az én férjem is hazudott több hónapon keresztül,de nagyon jól csinálta,mert semmit nem vettem észre rajta.Vak voltam.
A nők mindegyike megérzi az esetek nagyrészében szerintem.
Azon kívül hogy remeg az orrahegye.))
További ajánlott fórumok: