Honnan szerezhetnék be sablont faldíszítéshez? (tudásbázis kérdés)
Köszi!
Megnéztem az oldalakat,hááát van választék :)
Szia!
Én is így díszítettem fel először a nappalinkat, aztán mivel nagyon megtetszett, már szinte mindenhol van valami ezzel a technikával.
Én nagyon utánajártam ennek a témának. Az igaz, hogy némelyik hobbiboltban lehet sablont kapni, de elég drága, és hát igen kicsi a választék.
Ezért úgy döntöttem, én fogok sablont is csinálni. A neten találtam rengeteg oldalt, s letöltöttem a nekem tetsző mintákat. A számítógép képernyőjén kinagyítottam a mintát, és kemény, átlátszó műanyagra átrajzoltam alkoholos filccel a mintát, amit aztán tapétavágóval kivágtam.
A falon kijelöltem, hogy hol legyen a minta, felragasztottam a sablont, és rövidebb szőrű ecsettel, miután jól kiütögettem belőle a nagyja festéket, beütögettem a sablon mintájába. Ha túl sok a festék az ecsetben, befolyik a sablon alá.
A sablonhoz én először nyomdai filmet használtam, ezt a férjem hozta a munkahelyéről. Miután ez elfogyott, rájöttem, hogy tökéletesen megteszi az a régebbi fajta genoterm tasak is, ami víztiszta, átlátszó, és kicsit keményebb fajta.
És akkor egy pár oldal, ahol találsz sablonokat: [link] , [link] , [link] A kreatív lap tetején, középen van egy olyan box, hogy díszítőfestés, itt is sok olyan oldal van, ahol találhatsz sablonokat!
Ha bármi kérdésed lenne, írj nyugodtan! Egyébként lakberendező vagyok :)
Szia!
Köszi,majd valahol felkutatok egy ilyen helyet,mert itt nálunk nincsen.
Szia!
Köszi,hogy megnézted. :)
Hali!
Megnéztem!
Én sem olyanra gondoltam, mint a dekorok, hanem hogy kivágod kartonból és annak mentén felfested a falra. Elég a kontúrt felrajzolnod ceruzával és utána felstheted.
Szia Szamó :))))
Örülök,hogy megint összefutottunk!
Na nem olyasmit szeretnék amit te csinálsz hungarocelből,én inkább ilyen falfestést szeretnék.
Ha van egy pici időd kukkants be a naplómba és ott van egy kép,na valami olyasmit szeretnék. És ha van ötleted hogy hoil találok ilyesmit,megköszönném.
Szia!
Szerintem magadnak is tudsz csinálni sablont. Ha keresgélsz, találhatsz képeket a neten. Kinyomtatod, átmásolod kartonra, kivágod és kész.
Nem tudom, milyen mintára gondoltál.....
Sziasztok!
Most építkezünk és szeretném egyedivé tenni a szobákat valami különleges festéssel,amihez nekem sablon kéne,mert a kézügyességem nem valami jó.
Segítsetek nekem!
További ajánlott fórumok:
- Tudom, betiltották a higanyos hőmérőt, de mégis honnan szerezhetnék?
- Tudja valaki honnan szerezhetnék szabásmintákat?
- Honnan szerezhetnék Fisher Price tanuló telefont?
- Mindenhol keresem az Elfújta az Éj című filmet, 2 részes! Honnan szerezhetném meg?
- Új házasságkötés esetén szükség van -e válási végzésre?Honnan szerezhető be?
- Honnan szerezhetek sürgősen pénzt?