Honnan jöhet a molylepke? (Nem ruha moly) (tudásbázis)
Annak más lehet az illatanyaga, nem? Csak gondolom, nem szagltam egyiket sem, és nem is vágyom rá! :D
De lehet, hogy az új lakásban én is szembesülni fogok ezzel a problémával, azért is okosodok most! :DDD (Eddig nem volt kamrám, mindenből csak a legszükségesebb mennyiség van itthon.)
A Tesco-ban lehet kapni molyoknak való csapdát,olyan,mint a légyfogó,az az enyves papír.Nekem az lóg a kamrámban,és összefogja a molyokat.
Lehet,hogy a légyfogó papír is jó erre a célra.
Nekem a fokhagymában szokott moly lenni.
Ha molyt látok a lakásban,pontosabban a konyha környékén,azonnal a fokhagymás edényemet nézem. Amikor romlani kezd a fokhagyma,akkor jön elő belőle a moly.
Szia! Nekem a teás dobozban volt!!!
Azóta beszereztem egy fólia hegesztőt és + még dobozba is teszem a cuccokat jól lezárva. Biztos, ami biztos. :-(
Mindent,hangsúlyozom MINDENT át kell nézni mert ezek a rohadékok mindenbe belemennek.Még abba is amire nem is gondolnád!Találtam a leveskockában a tavalyi félig megbontott mézesfűszerben,tehát ami meg van bontva dobd ki és csavaros tetejű dobozban tárolj minden megbontott élelmiszert!Fertőtleníteni,átmosni az egész konyhaszekrény belsejét és a kamra pocait,lehetőlg a falait is mert a résekbe is lepetéznek.Kamrába pedig tegyél élelmiszermoly elleni csapdákat!
Sajnos tapasztaltam milyen ellenük a küzdelem.:(
Nálam is ment bele ételízesíítőbe. Pedig az tömény só!
Na meg paprikában is lehet.
Pedig akkor valami olyan helyen lesz...
Konyha vagy kamra. Ott kell lennie.
A konyhában, de ott már mindent átnéztünk...
Kisebbek
További ajánlott fórumok:
- Honnan lehet különleges ruhákat szerezni? Hogy tudnék stílusosan öltözködni?
- Honnan jön ez a rengeteg molylepke a lakásba?
- Ismerkedésnél honnan jöhetek rá, hogy az illető férfi nárcisztikus?
- Bálás ruha eladás. Tapasztalatok érdekelnének, honnan, milyet érdemes vásárolni, hogy ne bukjon bele az ember?
- Honnan jöhetnek az apró kukacok?
- Honnan jöhet a hangya a lakásba? Konyhaasztalon, spájzban vannak.