Ismerkedésnél honnan jöhetek rá, hogy az illető férfi nárcisztikus? (beszélgetős fórum)
Pár randi után szerelmet vall, vagy már össze is akar veled költözni, mindig is ilyen társat keresett, mint te vagy, és ti igazi lelki társak vagytok stb...
Intő jelek, ha ennyire tapad...
Egyszer engem is meg akart "hódítani" egy hasonlós stílusú pasi, akinek "tetszettem", nagyon, de azért megkritizált rajtam pár dolgot, aztán már a személyiségem is.
Nem álltam vele szóba többet, nem akartam megváltoztatni a véleményét rólam.
Az, hogy nagy kegyesen találkozott veled még egyszer, hátha megváltozik rólad a véleménye, azt mutatja, hogy szereted ha megaláznak, futsz a pasi után. Ez nem nárcisztikus, az elvarázsolt volna 1 hét alatt, majd a 2. héten már el is jegyzett volna, azt hinnéd, hogy megtaláltad a lelki-társad.
Ez a pasi szimpla idióta.
Én sem értem.
De amúgy sem a csókàt kellene elemezgetni, hanem azon elgondolkodni, hogy mit és miért akar egy pasitol, akiről csak rosszat tud írni.
Egy randi, több cirkusz?
Mi van?
Csak én nem értem?
Amiket írtam azt próbáltam "hétköznapi" életre megfogalmazni.Ezek olyan összetett tulajdonságok,amelyek nehéz összefüggésükben felismerni,csak aki közelebb kerül az ilyen férfihez az tapasztalja együttesen és külön-külön is.De gyakran egy -két tulajdonságot látunk és ráfogjuk,hogy nárcisztikus,de valójában csak erős önbizalommal rendelkezik.
Azért írtam le ezeket,mert egy másik fórumban már volt vita és kételkedés a témával kapcsolatban.
A bizonytalanságodat kihasználja,tőled elvár teljes őszinteséget,de ő maga elrejti igazi énjét azaz manipulál.
Nem tudja elviselni ha másnak van igaza,kikényszeriti ebben az esetben azt ,hogy Te toleráljad az ő "hibáját" vagyis folytonosan meg van győződve ,hogy ő hibátlan.
Lehetetlen vele vitatkozni,ahgoy a magyar modnja "köti az ebet a karóhoz".
Folyamatosan irányit mindenkit.
Nem mutatja ki érzéseit,azt mutatja ,hogy túl lépett rajta.Kapcsolataiban ,problémás helyzetekben "hideg".
Olyan nincs nála,hogy a partnerét magával egyenlőnek tartja.Bár legbelül magát nem sokra tartja,igy kompenzálja kivülre.
Sok mindenben nyers,közömbös,nincs benne empátia.
Nem csinál semmit érted,magától nem kedveskedik,nála nicns spontán jót tenni.neki lehetetlen örömet szerezni.