Hónapok elteltével megérné még egy esélyt adni neki? (beszélgetés)
Ilyennel a nyavaja sem...
Hisz már ismerkedéskor is csak vita volt.
Ne akarj tőle semmit.
Csak ismerkedtünk, de rengeteg vita volt, mert ő nem úgy látta a dolgokat, ahogy én. Minden héten megkaptam, hogy nem jó a gondolkodásmódom stb. Végül fogta magát, mindenhonnan kitörölt s letiltott, hónapokig került, ha összefutottunk, mintha nem ismernénk egymást. Eltelt 5 hónap, s valahogy eltűnt a feszültség. Mivel bankban dolgozom, volt ott dolga, bejött odaköszöntem neki, visszaköszönt, majd ahogy kiszolgálta a kolleganőm rákérdeztem, hogy még mindig nem beszél velem, amire az volt a válasza, hogy magamnak köszönjem, hogy elveszítettem őt. Az igazság az, hogy csúnya dolgokat vágott a fejemhez júliusban. Majd hazaértem s láttam, hogy írt Facebookon, s elégge úgy tűnik, hogy szeretne valamit tőlem.
Viszont nem szeretném újra átélni azt, amit a nyáron, tudnám őt szeretni, de az a baj, hogy nem hinném, hogy megváltozott. Van egy olyan érzésem, hogy ugyanúgy viselkedne, mint előzőleg.
További ajánlott fórumok:
- Az állatorvos egy hónap elteltével újra beadta véletlenül a veszettség elleni oltást. Nem lesz baja a kutyusnak?
- Az éjjel megmaradt tápszert reggel (7-8 óra elteltével) még oda lehet adni a babának?
- Ki mennyi ido elteltevel tudott ujra hazaseletet elni szules utan?
- A teszt azonnal két csíkos lett, majd a 3 perc elteltével eltűnt a második csík és egy maradt. Ilyenkor mi van?
- Mennyi idő elteltével jöttetek rendbe lelkileg a munkahely elvesztése után?
- Hónapok elteltével miért ír, ha ő dobott ki?