Holnap megyek nőgyogyászhoz remélem már látszik a picim! (beszélgetős fórum)
értem.
hát akkor, ha tényleg olyan a munkád, akkor ezzel a lelettel menj el a nőgyógyászhoz és vetesd magad táppénzre.
vagy a körzeti is felvehet.
ezt most nem nagyon értem.
ki kérte neked ezt a vizsgálatot?
általában nőgyógyász szokta kérni, akkor viszont már tény, hogy terhes vagy.
és akkor ez a fórum mire jó?
Remélem, ezzel nem ijesztettem rád. Mert nem akartam, csak sajnos ez is benne van a pakliban. :( Főleg az elején.
Nagyon boldog babavárást kívánok neked. :D
amit te otthon csinálsz, azt nem fogadja el az orvos, ő is el fog küldeni a laborba.
ha ilyen korán mész.
nyilván, ha ultrahangon már egyértelműen (6. héten már látszik, hogy működik a szíve) látja az élő terhességet, akkor nem küld el vizeletvizsgálatra. :-)
Tényleg, régen Menotestnek hívták...:9Bocsi, de én 20 éve voltam utoljára terhes:) nagyok a gyerekeim.
De mind a 2 nél 9-10 hetesen mentem el a nőgyógyászhoz...
Persze, sok mindentől függ ez, Te tudod a körülményeket!
Én még nem mennék...Tudom nehéz várni, de nem hiányzik az esetleges vizsgálat,"megnyomkodás"...
Meg lehet hogy nem látnak még semmit, és az nem esne jól....
Igen, a terhességet az utolsó mensi első napjától számolják,( azaz + 2 hét)nem a fogantatás napjától.
nem tudom mit dolgozol, de ha viszont tényleg "olyan hely", akkor menj el rögtön az orvoshoz.
elküld vizeletvizsgálatra úgyis, azzal igazolják a terhességet. nem az ultrahanggal.
azzal azt nézik a legelején, hogy a méhben van-e az embrió.
Nekem 6 hetesen volt csak petezsak es 7 hetesen latott embriot is...de en is tul hamar mentem es csak ragtam 2 hetig a tiz kormom.ha pozitiv a teszt biztos a terhesseg.Gratulalok!
10 hetes mano anyukaja :)
Edina drága, írj inkább egy naplót, mert már kismillió ilyen fórum van...
Én szívesen olvasom majd, mert kíváncsi vagyok rá, hogy mi lesz veled (veletek?) :)
A terhességet alapból az utolsó mensitől számoljuk. De ezt gondolom tudod. Ahogy azt is, hogy nem minden UH egyforma pontos. Van, amelyik már 5hetes terhességet is kimutat (tehát a nem várt után 1-2 hét), de a legtöbb rendelőben a 6-7. hét előtt nem sokat látni. Én is így jártam. Már 14hós a lányom: ) szóval egy picit legyél még türelmes!
itt nyomon követheted az UH-n mit láthatsz, de csak a 6 hetes petezsáktól mutatnak UH-t ezen az oldalon.
További ajánlott fórumok:
- Télen utálom a napsütést. Remélem holnap borongós idő lesz.
- Kb. mennyibe kerül egy havi fog.gátló tabletta?Segítségeteket köszönöm!(holnap megyek nőgyógyászhoz..)
- Holnap vizsgálatra megyek, remélem nem kapok rossz hírt.
- Ismeri valaki Fehérváron Dr. Hetzel Sándor (remélem jól írtam) nőgyógyászt? Mik a tapasztalatok vele kapcsolatban? Mire készüljek?
- A II.számú Nőgyógyászati Klinikán holnap lesz vérvétel?
- Nem tudja véleltlenül valaki, hogy holnap ki rendel Mátészalkán a nőgyógyászati rendelőben?