Kb. mennyibe kerül egy havi fog.gátló tabletta?Segítségeteket köszönöm!(holnap megyek nőgyógyászhoz..) (tudásbázis kérdés)
Kedves rékaság :-)
Ígértem neked, hogy megírom, mi volt a nőgyógyásznál.:-)
Nos nem volt semmi különös, megvizsgált, illetve, Lindynette 20-t írt fel..:-)
Még egyszer köszi a segítséget :-)
Amennyire én tudom, jelenleg a legkisebb hormon tartalma a yasminellnek van, és mivel elég fiatal vagy még szerintem ezt fognak irni, esetleg még a testvérét a yadine-t (és ezzel azonos a volina is). Ezek olyan 7500 körül vannak 3 hónapra, bár a yadine és a volina valamivel olcsóbb, de azt nem tudom pontosan nekem yasminelle van. Bár most vmi spanyol gyártó próbálkozik behozni ezeket más néven és olcsóbban. Egy ismerősömnek pl már ilyet irtak fel. Nem olcsók ezek, de többek közt az alacsony hormontartalmuk miatt ennyi az áruk, valamint mert ezekben már drospirenon van és nem gesztodén vagy származékai, amelyek (ha hajlamos vagy rá) a hízásért felelősek lesznek. Így ezeket nézve szerintem már rögtön megéri az árát:))
De mondom, most megjelent Magyarországon egy új gyógyszergyártó cég, és az általa forgalmazott jangee nevű tabletta 5500 ft-ba kerül 3 hónapra. A barátnőmnek ezt irta most az orvosa, eddig yadinet szedett és összehasonlította, az árát és a gyártót leszámítva semmi különbség. És állítólag van ugyanolyan fajtája is ami a yasminellenek fele meg.. úgyhogy még várok egy kicsit amíg lesz ezzel tapasztalat, de legközelebb már lehet, hogy kérem, hogy ezt írják fel. Mégse mindegy :))
Na, kicsit hosszú voltam, de csak azért mert szinte biztosra veszem, hogy ezek közül fognak neked felírni, ezek a legkorszerűbbek.
Majd írd meg mi volt :)
Szerintem kapásból Trinordiol-t fogsz kapni :)
ha jól emlékszem, az a lehető leggyengébb :)
utolsó (négy évvel ezelőtti!!!!) értesüléseim szerint a három havija volt 2200 Ft ...
Tedd rá az eltelt időt :)
További ajánlott fórumok:
- Holnap megyek nőgyogyászhoz remélem már látszik a picim!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Ha a terhességem előtt szedett tablettát akarom szedni, felírja nekem a háziorvos, vagy nőgyógyászhoz kell mennem?
- A II.számú Nőgyógyászati Klinikán holnap lesz vérvétel?
- Győri nőgyógyászt, szülészorvost keresek! Tudna valaki ebben segíteni? Köszönöm :)
- Valaki tud egy jó nőgyógyászt a XX. kerületben? Semmi komoly, rákszűrés, és az ár is lényeges, köszönöm.