Valaki tud egy jó nőgyógyászt a XX. kerületben? Semmi komoly, rákszűrés, és az ár is lényeges, köszönöm. (tudásbázis)
4. Ildikó29
2010. ápr. 17. 10:47
Szia én magyon ajánlom Dr Meiszler Zsoltot nagyon korektn áron dolgozikm időpopntota köv számon egyeztethesz vele7859895 h p 10 19 ig
3. razsoann
2010. ápr. 17. 10:43
Megnéztem a pontos címet: Topánka u. 5. mfszt. 10.
2. razsoann
2010. ápr. 17. 10:37
Dr Horváth Zsolt, a Topánka utcában van a rendelője, én hozzá jártam míg a kerületben laktam, sztem jó fej, és az asszisztens is nagyon kedves.sajnos nem emlékszem h a rákszűrés mennyibe kerül Szerdánként rendel, délután 15-től.a telszáma:70-4507181
1. szuper30
2010. ápr. 17. 10:31
Valaki tud egy jó nögyogyászt axx kerületben semmi komoly rák szürés és az ár is lényeges köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Ismersz olyat, akinek P4 lett a citológia eredménye? Nőgyógyászati rákszűrésen.
- Nagyon fáj a nőgyógyászati rákszűrés?
- Miért mennek az emberek inkább nőgyógyászati rákszűrésre, mint például vastagbélrák szűrésre, amikor az jóval gyakoribb?
- A nőgyógyászom azt mondta 3 hét múlva lesz a rákszűrésnek eredménye, de jövő héten már 5 hete voltam és még mindig nincs eredmény, miért?
- SZTK-ban voltam nőgyógyászati rákszűrésen, ha rossz az eredmény kiértesítenek?
- Mennyiba kerül mostanság egy nőgyógyászati rákszűrés magánrendelésen, Pesten?