Mennyiba kerül mostanság egy nőgyógyászati rákszűrés magánrendelésen, Pesten? (tudásbázis kérdés)
Én is magánhoz járok, Margit krt.... 12.000 ft az alapvizsgálat (manuális és uh-s) és plusz 3.000 Ft a rákszűrés...Modern felszerelt gépezet...
Iszonyat drága szerintem is, de a dokim nem cserélném le egy Sztk-s,flegma, lekezelő emberre...(Ezeréves gépek, ezeréves vizsgálóval...)én is úgy vagyok egyébként vele, hogy egy évben egyszer kibírom ezt a pénzt...
szakrendelésre is lehet célirányosan menni, egy adott dokihoz, hiszen ugyanakkor van általában a rendelési idejük... gondolom nem csak nálunk :)
sajnálom a rossz tapasztalatokat amúgy. az én kifejezett szerencsém, hogy kezdetektől fogva egy olyan orvoshoz járok, akire az életemet is rábíznám (azt hiszem, rá is bíztam, amikor hozzá jártam terhesgondozásra :))
Én is szakrendelésre jártam,míg fel nem tűnt hogy mások elmondásai alapján,nem kéne ennek ilyen "rossznak" lennie,és miután a nődoki még alpári bunkón is kiabált velem egyszer mikor oda mentem,kerestem hát egy magánt.
10ezer,de semmit nem is érzek abból amit csinál.Meg még jó fej is,ami nem mellékes.
óóó, én csak jöttem szörnyűljödni!
én szakrendelésen lerendezem... de még ha magán is járnék, az itteni árakhoz képest amiket írok, horror!
További ajánlott fórumok:
- Ismersz olyat, akinek P4 lett a citológia eredménye? Nőgyógyászati rákszűrésen.
- Nagyon fáj a nőgyógyászati rákszűrés?
- Miért mennek az emberek inkább nőgyógyászati rákszűrésre, mint például vastagbélrák szűrésre, amikor az jóval gyakoribb?
- Nőgyógyászati rákszűrés eredménye hány nap múlva érkezik? Magánrendelőben?
- A nőgyógyászom azt mondta 3 hét múlva lesz a rákszűrésnek eredménye, de jövő héten már 5 hete voltam és még mindig nincs eredmény, miért?
- Mennyibe kerül Debrecenben magánrendelésen egy sima nőgyógyászati vizsgálat rákszűrés nélkül?