Ismeri valaki Fehérváron Dr. Hetzel Sándor (remélem jól írtam) nőgyógyászt? Mik a tapasztalatok vele kapcsolatban? Mire készüljek? (tudásbázis kérdés)
6. Cszsuka
2008. aug. 30. 18:10
Megírná nekem valaki, hogy Fehérváron hol rendel ez az orvos? Mióta nyugdíjba ment a nőgyógyászom, keresem az "igazit", de évek óta nem találom. Hátha ő lenne....
Mennyi idős?
5. marcsy006
2008. aug. 24. 11:23
Hat éve a kislányomat Móron szültem,oda is átjárt akkor és elég sok betegét meglátogatta,láttam milyen emberségesen bánt mindenkivel és mindenki csak dícsérte.Szerintem is jó választás.
A legszuperebb doktor,magas szaktudással empátiás készséggel, kommunikációval, tartással, becsületességgel.Jót választottál.
3. kic
2008. júl. 31. 21:53
Barátnőm hozzájár és nagyon meg van vele elégedve!!!
2. reni8018
2008. júl. 31. 20:36
Én sajna nem ismerem,de hallottam hogy átjár a Várpalotai kórházba is rendelni Péntekenkét,az egyik ismerősőm nála volt és ő megvolt elégedve vele.Én is hozzá készülök!!!
1. naildi81
2008. júl. 31. 20:23
Ismeri valaki Fehérváron Dr. Hetzel Sándor (remélem jól írtam) nőgyógyászt? Mik a tapasztalatok vele kapcsolatban? Mire készüljek?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan készüljek, mire számíthatok egy nőgyógyászati vizsgálat során? (várandósság megállapítása, általános vizsgálat)
- Dr. Pásztor Norbert szegedi nőgyógyásszal kapcsolatban szeretnék véleményeket, tapasztalatokat kérni
- Milyen tapasztalaitok voltak a ll.számú nőgyógyászati klinikával kapcsolatban?
- Ráckevei nőgyógyászattal, orvosokkal kapcsolatban van-e tapasztalatotok?
- Kinek van tapasztalata Dr. Michelisz László nőgyógyász és természetgyógyásszal kapcsolatban?
- Győrben magánrendel Dr. Szalay László nőgyógyász. Vélemény, tapasztalat vele kapcsolatosan?