Holnap kezdődő 10 napos léböjthöz keresem kitartó társaimat. Segítünk egymásnak kibírni? (beszélgetős fórum)
Köszi Mindenkinek!
Beláttam, hogy nem kellene, így maradok a kis 3-4 napos léböjtöknél, az megy gond nélkül.
De ennyi nap is elég a tisztuláshoz?
Szia!Ezt most találtam,kevésbé durva,mint amit kitaláltál.Szerintem még élvezné is az ember:).
Huhh, szerintem ez a 10 nap nagyon sok, bár nem szólhatok bele... Én 3 napig szoktam csinálni, egyszer tudtam 4 napig, de nagyon nehéz volt...
Sok kitartást!!!
Van gyógynövényes bigyó is. Magenpflege,vagy darmpflege a neve.
A darmpflege hashajtó hatású is. Csupa gyógynövény pasztilla. Dm ben is kapható,gyszertárban is. 1000ft és sok van benne.
Nagyon jó mind a kettő.
Ez nálam is megvan. Van olyan, hogy 2-3 napig nincs WC. Ez akkor fordúl elő, ha húst eszem. A hal és a csirkemell belefér, de a sertéshús ölni tudna, nem bírom. Bár pl egy csirkecomb is kiválltja, érdekes. Ha húst kívánok, mindig halat vagy csirkemellt eszem.
Ha csak zöldséget és gyümit eszek, semmi baj a nagy Wc-vel.
Én is gondolkodom azon komolyan, hogy mellőzöm a húst az étrendemből, ha néha-néha eszem is, de nagyon nagyon ritkán, mert sok bajt okoz. nehezen emésztem, ezért fáj a hasam, puffadok stb.
Sokkal jobb, amikor nem eszek egy darabig belőle.
Nálam is a fő cél az. Mondom, hogy a puffadás a problémám, ami annó nem volt, csak amióta híztam, egyre jobban és nagyon rossz. Olyankor elmúlik.
Én azt olvastam, hogy a 10. naptól távoznak a méreganyagok ezért érdekel a 10 napos.
A fogyi majd azután, hogy belül kitisztúltam.
Szeretnék ezentúl a hús helyett zöldséget enni, és sok gyümölcsöt. nekem ugyanis a hús a fő gondom, nehezen emésztem valamiért. De ehhez tisztítanom kell.
Ebben a naplóban minden fontosat megtalálsz. Röviden a lényeg: minden étel pontozva van. Egy szöveges rész segítségével ki kell számolnod, hogy napi hány pontra van szükséged. 1 pont nagyjából 50 kcal-nak felel meg. A napló 2. bejegyzését kezdd olvasni, ott van a kiszámoláshoz szükséges szöveges rész is. A többi lényegében az ételek pontozását írja le. :)
Én hallottam másoktól, nem volt semmi bajuk. Próbáltam ugyanezt 3 napig, nagyon jó volt. Nekem vannak komoly gondjaim a puffadással, amikor beiktatok egy ilyen léböjtöt, nagyon sokáig semmi baj nincs.
Nem 10 nap. Látjátok, van bevezető és visszaépítő nap, akkor már szilárd táplálék van. Főleg teával és ásványvízzel csináltam, de most viszek bele, mivel tovább tervezem facsart narancslevet. Almalevet. De nem a bolti löttyöt.
A léböjt alatt csak mentes ásványvíz + tea édesítővel.
Tudomásom szerint nem ezt nevezik léböjtnek
na,de a juharszirpban van cukor. de amit kriszpy tervez az 0 diétás...
Összecsuklik majd mint a roló.
Kriszpy drágaság... Én sem ajánlom a 10 napot...:(
csináld inkább a zöld diétát... abban első nap léböjt...
További ajánlott fórumok:
- Küldjetek jelet egymásnak...
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Holnap kezdődő 1 hónapos léböjthöz keresem kitartó társaimat.
- Január 4.-én kezdtem a 90 napost. Segítünk egymásnak?