Január 4.-én kezdtem a 90 napost. Segítünk egymásnak? (beszélgetés)
Szia!
Megértem az Anyudat. Mond meg neki, hogy ne sósat egyen, mert az megköti a vizet. Vegyen sima földimogyorót, azt lehet kapni sótlanban is. Azt rágicsálja, ha éhes.
Mintha lement volna nálam még egy kiló. Nagyon inog a mérleg.
Szia!
Mesélek valamit: Anyum elkezdte a 90 napost és gyümi napon nagyon éhes lett, felhívott tanácsért, hogy mit csináljon. - ajánlottam neki, hogy egyen egy kis sós mogyit. Vissza hívtam kicsit később, hogy mit evett? Szerinted??? - kolbászt! :-) :-) :-)
Szia!
A keményítőnap jó. Én, ha főzök főzeléket, teszek el a mélyhűtőbe, így van tartalék. A rizs jó különben.
Egyél nyers salit, vagy oárolj zöldségeket. Nagyok jók és olcsók a mirelit cuccok. Mindenféle zöldeket összeeszek ilyenkor.
Gratulálok az 5 kilóhoz. Nekem most ez a 2 kiló a legkölelebbi cél.
Ma gyümölcsnapozok, de nem bírom. Nagyon éhes vagyok. Holnap kellene lénapot tartani, de kizárt.
Kitartás!
Puszi
Szia!
Nekem eddig 5 ment le.
Nagyon jó a 3, jól haladsz! :-)
Mit szoktál enni keményítőnapon, ha nem nagyon van időd főzőcskézni? Én most rizibizit, az jó!
Jaj, sziasztok!
Bocs, hogy ritkán jövök, de elhavaztam.
3 kg ment le. Ez jó?
Nálatok mi a szitu,
Pusszantás
Szia!
Az egy kg az jó!!! :-)
Egyébként azt olvastam minden gyümi nap után érdemes méreckedni.
Na, végre beindult. Reggel mértem, több mint 1 kiló ment le. Kezdetnek ez is megteszi.
Pusza
Szia!
Nekem 3 kg ment le. Mindent betartok kivéve a reggeli kv-t, mert az sajna csak tejjel megy. De utána hagyok 2 órát és csak utána reggelizem a gyümit.
Hát lehet, hogy az adagokat kell csökkentened. Mennyit eszel? Én igyekszem betartani az adagonkénti 20 dkg-ot. Mozogsz valamit mellette?
Felvettelek benneteket a kedvenceim közé. Én is 4-e óta csinálom, nem ment le egy deka sem. Még várok!
Ti, hogy álltok? beindult már a fogyás?
nekem nem nagyon jött be!
reggel a gyümölcs nagyon felnyomta a savam és nehezen viseltem, hogy sajtot és tejterméket nélkülöznöm kellett.
Húú de jó, benézek hozzátok!
Hát egyszer már elkezdtem, de akkor nem csináltam végig.
sziasztok :) nezzetek be a 90 napos kezdodik 2010.01.01-jen forumba. ott mar vagyunk egy paran, es ott is mindenki maskor kezdte :) Ha van kedvetek varunk :)
kitartast a gyumolcs naphoz! :) elosszor csinalod?
További ajánlott fórumok:
- Küldjetek jelet egymásnak...
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Holnap kezdődő 10 napos léböjthöz keresem kitartó társaimat. Segítünk egymásnak kibírni?