Holnap kezdem az 1 hetes Buchinger kúrát, ki tart velem? :) (beszélgetés)
nos hippikirálylány nem tudom te hogy érzed magad a 2.nap után.. ugye nekem ez volt az első napom..hasam laposabb.. tornáztaqm ma, inkább erősítőset, rubint rékával. nayon tetszett :D ma izzadtam rengeteget,mert motorozni is voltam és hát oda ugye fel kell öltözni, pláne, h 220 felett is jártam^^ mindjárt vége az első napomnak. hasam laposabb, nem puffandtam fel végre. igen, éhesebb vagyok néha, de pont akor jön rám, amikor éppen kaja idő lesz :) jól vagyok :D
ma reggel mértem maga, 74kiló voltam, holnap reggel is mérem magam, majd leírom.
értem :) hát ez ismerős, hogy ha kimarad 1-2 hét mozgás, rögtön feljön pár kg :'(
és hogy megy? Nem szédültél még nagyon meg ilyenek?
nem hurrogtalak le benneteket ha rám gondoltál :)
csak nekem sok volt így elsőre a negatív hozzászólás. Sokáig kutattam ez után a kúra után is mint minden után amit valaha csináltam, ezért sem értettem , hogy miért kell azon lovagolni, hogy ez nem egészséges, meg így épül le az izom úgy épül le a zsírraktár tőle, mert tudom miről van szó már jó pár éve diétázom...és nem mellesleg én sem vagyok oda a villám diétákért, de meg is írtam pár hozzászólással ezelőtt, hogy miket eszem és miket fogok ez után a kúra után, szóval szerintem így semmi butaság nincs benne...:)
elhiszem :) igazat adok neked.
inkább most menjen ki ezzel a vitamin belőlem, mintsem a semmi vitaminombol fogyjak ki és jol lebetegedjek. most elég erős vagyo ehhez
nem veszekedni akarok elhiheted, de olvass utanna elfogy. atalkul.
en egyszer lefogytam mert nem ettem, depreszzos voltam na hat rajtam egy csepp izom se volt, pedig elotte ki volam gyurva. tapasztalatbol beszelek nem a levegobe..
MINDEKI OLVASSA EL!!!!!
Csajok!!!!!!!!!! ne rohanjunk fejjel a falnak kérlek titeket! előszőr is én honapok óta gyűjtöm a vitamint a szervezetemnek, nagy mennyiségben, amikor ahonnan csak tudom..
KIZÁRÓLAG csak ezért kezdem el... torna ügyben én csak a lightosat fogom csinálni, amíg bírom. egy kis zumba, egy kis kardio aerobic. mivel alacsony a kalóriabevitel, így igen, legyengülhetek.
Van nagyon jó C-vitamin tablettám, amiben még Cink is van, ami tökéletes a májnak, vesének, izomnak és bőrnek.
ezenkívűl mivel napi 5x-is étkezésről, illetve ivásról van szó, így az anyagcsere nem fog lelassulni.
éljen a citromos víz! csupa vitamin és zsírbontó hatása van a citromnak.
én sem hiszem el igazán, h izomból lehet nagyon fogyni,. max összeesik az izom vmennyire. de nem fogy el :D
amugy meg az egesz alapja az, hogy ehezel. mi az ami a legtobb energia van? amihez a legtobb energia kell h mukodjon? izom..ezert a szervezet az izmot energiava alakitja.
ha ez nem igy lenne hanem ahogy te mondod akkor az lenne h h hupsz nem eszem 3 hetig es ott lenne aszep izmocska. érdekes h ez nem igy mukodik..
jajj istenem h egyes emebrek KÉPTELENEK elismerni ha valamit rosszul tudnak, és emg reklamozzák is
ja és még annyi, hogy sztem ilyen kúrákkal pont az anyagcserét lehet lelassítani, tönkrevágni
Amilyen nehéz izmot építeni, olyan könnyű elveszíteni, ez tény!!
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Holnap kezdem a fogyokurát, lenne kedve valakinek csatlakozni?
- Zabpehely diéta.. napi 1kg minusz..holnap kezdem..ki tart velem? :)
- Káposztaleves diéta - holnap kezdem, kezdd el velem!
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?
- Izgulok! Holnap kezdem újra sokadszor a fogyózást. Remélem...