Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát? (beszélgetés)
ha dagatt vagy ne zabáj egy hónapig semmit!! :DDD
ajjj, ez az egész dolog megakadályozzza hogy én valaha is lefoggyka :(
még valami: utánajártam anno ennek a témának rendesen, szóval a zabarohamok okai ezek lehetnek:
- krómhiány
- megvonásos diéták
- berögzült kövér-énkép: ez azt jelenti, hogy hiába fogysz le, a fejedben a duci önmagadról őrzöl képet, és a tested ehhez akar igazodni, tehát falásrohamokat idéz elő - a megoldás: vannak erre technikák, pl. vékony önmagunk részletes elképzelése minden nap pár percre, photoshopos fénykép-retusálás, azt nézegetni mindig stb. Szerintem elég hatásos!
ja igen, keserves tapasztalat, de tanuljatok a káromon: aki ilyen gondokkal küzd, annak nem szabad megvonásos diétát csinálnia, mert ELKERÜLHETETLEN, hogy zabaroham és jojó legyen a vége. Én se akartam elfogadni,és gyorsan akartam fogyni - ehelyett 4 évig fogytam-híztam, ahelyett, hogy 1-2 hónap alatt szép kíméletesen leadtam volna azt a 10 kg-t... megéri a lassabb, de tartós diéta, akár kalóriaszámlálós, akár ww, mert nem lesz tiltott gyümi, amire vágysz, és elborítja az agyad a falási kényszer.. képes voltam órákon át enni, szünet nélkül... most már elképzelhetetlen.
Sziasztok, nálam is ez volt, és 2 dolog segítségével sikerült leküzdenem 4 év kínlódás után:-)
1. weight watchers diéta, mert ott nincs tiltott kaja+ a pontszámlálás segít kordában tartani
2. krómtabletta, amitől nem kívánom az édességet, kb 3-4 nap szedés után már rá se bírok nézni a csokira:-) és teljesen egészséges a szedése, igaz, 1 havi adag 3ezer, de ennyi elment nasira is...
4 évig jojóztam a zabarohamok miatt, a ww+króm óta szépen, folyamatosan fogyok, heti 1-2 kiló, van, amikor 3 is
Csajok! Már csak egy bő óra és hétfő! Kezdődik a diéta!:D:)
Pontosan. VElem is detto! Találjunmk már ki valamit!
Nálam is mindig hétvégén szakad el a cérna, nem értem, hétköznap rohanás van és így nincs idő enni, de aztán jön a nyugis péntek, majd szombat és vasárnap és felfalok mindent...:(
igen,csak sajnos rövid ideig tart a diéta:(
kéne valami praktika de tényleg
Ezt mintha én írtam volna. :((((
ááááá, most eszem a csokikát...még jó hogy holnap hétfő:P:D
Én azt szoktam,mondani,ez jólesett! :)
AZ is akart lenni :)) Gingin! Mintha csak a nevemben beszéltél volna! Énis a héten még a saláta levelet is lemérem a szendvicsembe, de a hétvégén végig habzsolok, majd Jön a Szent Héttfőő....
hogy eszel mikor fogyózol, ha nagyon megvonsz magadtól mindent nem csoda ha nem bírod.
Szia. Nálam is megfigyelhető a zabaroham. Én egész héten figyelek a nyamvadt kalóriákra és péntek este jön a szörnyű manó aki azt súsogja a fülembe hogy egyek...és péntek 6tól vasárnap 23.59-ig eszek, de éjféltől fogyókúra van megint...
Praktika: erő. erő, erő!!!!
Másrészt pedig olyan diéta, amiben nem éhezel:) Így tuti, hogy nem kap el a "zabaroham":)
Annak ellenére, hogy itt okoskodom, nagyon is ismerős a helyzet, csak én már megtanultam kezelni:)
Sajna nem tudom, de nagyon kikéne találni valamit. mert ez már elég régóta tart nálam ahoz, hogy teljesen megőrjítsem magam, és petíciót inditsak, a kutatására, tudomáynos uton. Nektek esetleg van valami praktikátok?
..illetve jöhet a zabaroham, csak Neked erősebbnek kell lenned!!! :)))
Jó ideje szerencsére nincs:)
..ha eléggé elszánt az ember, ha nagyon le akar fogyni, akkor nem fordul elő, nem fordulhat elő "zabaroham" ;)
Jaja, én már jó ideje küzdök ezzel a problémával...hogy lehetne ezt megoldani??:)
Sajnos ismerős a helyzet!
... persze... ez tök normális... és teljesen nőies. :D :D
Aha. És tényleg újra kezdem a következő rohamig
Olyan rossz, Kb 2 hétig bírom aztán elszakd a cérna mindent össze eszek, és azzl nyugtatom magam hogy nem baj, Hétfőtöl ujra csinálom, és nem hagyom magam ujra elszabadulni. PErsze ez egy ördögi kör nálam.
További ajánlott fórumok: