Holland csirke recept
A Holland csirke hozzávalói:4 db csirkecomb,
10 dkg sajt (parmezán vagy füstölt),
szerecsendió,
2 dl tejföl,
só,
bors.
A Holland csirke elkészítési módja:
A csirkecombok bőrét fellazítom és megtöltöm a reszelt sajttal, amibe előzőleg kevés sót és szerecsendiót tettem. Kivajazott tűzálló tálba teszem, sózom, borsozom és ropogósra sütöm. Sütés után a maradék sajtot (ha marad, de az sem baj ha nem) a tejföllel összekeverem, kevés sót és szerecsendiót teszek bele és a megsült csírkére öntöm. Addig sütöm, amíg a sajt ráolvad a tetejére. Burgonyapürével körítem.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. febr. 10. 16:14
A holland csirke elkészítési módja és hozzávalói.