Hólabda 2. recept
A Hólabda 2. hozzávalói:6 db tojás
6 evőkanál liszt
6 evőkanál cukor
6 evőkanál víz
1 cs. sütőpor
1-2 evk kakaópor
A krémhez:
1/2 l. tej
4 evőkanál liszt
20 dkg porcukor
1 cs. vaníliás cukor
1 db ráma margarin
kókuszreszelék
olvasztott csoki díszíteni
A Hólabda 2. elkészítési módja:
A hozzávalókat piskóta szerűen kikeverjük, majd megsütjük. Ha kihűlt, félbevágjuk. Közben elkészítjük a krémet: A lisztet a tejjel és a cukrokkal sűrűre főzzük. Amikor langyos hozzákeverjük a rámát. Kicsit hűlni hagyjuk, és megkenjük vele a lapot, majd kb. 5cm átmérőjű pogácsákat szaggatunk belőle. Egyesével kívülről is bekenjük krémmel, majd a kókuszreszelékbe forgatjuk. Kicsit hűtőbe rakjuk, majd az olvasztott csokival "lecsíkozzuk".
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Pné Veronika, 2009. szept. 1. 18:21
A hólabda 2. elkészítési módja és hozzávalói.