Gyors bukta recept

A Gyors bukta hozzávalói:
0,5 kg liszt,
2 tojás sárgája,
0,5 dl olaj,
3 dl tej,
5 dkg élesztő (tejben felfuttatni),
1,5 evőkanál cukor,

tölteni:
házi barack vagy szilvalekvár

10 dkg vaj a tepsi kenéshez


A Gyors bukta elkészítési módja:
A hozzávalókat összedolgozni, vékonyra kinyújtani, megtölteni, bukta formára hajtogatni, majd vajazott magas tepsibe tenni és meglocsolni a vajjal. Hideg sütőbe tenni, majd 200 °C-on rögtön sütni kb. 25-30 percig. Közben félidőben nézzük meg, nehogy az alja megégjen.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A gyors bukta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook