Diós-barackos recept

3 dl darált dió
3 dl tej
3 dl rétes liszt
3 dl cukor
1 db tojás
1 cs. sütőpor
szeletelt őszibarack(de lehet szilva vagy nektarin is)
A Diós-barackos elkészítési módja:
A hozzávalókat a gyümölcs kivételével egy tálba alaposan összekeverem, és egy kivajazott-lisztezett tepsibe öntöm. A tetejét kirakom a szeletelt gyümölccsel,(aminek az alját belemártom pici lisztbe) és előmelegített sütőben kb. 30 percig sütöm.
A barackok tetejére szórtam kevés kristálycukrot, így kicsit karamellizálódott sütés közben.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: ea9bff1b44, 2009. aug. 23. 20:04
A diós-barackos elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.