Hol tudok venni angol nyelvű meséket? (tudásbázis)
Semmi kényszer nincs azon, hogy egy gyerek körül több nyelven szóljon az élet. Egyáltalán nem okoz semmilyen problémát.
Olyannal találkoztam már, hogy "csak" másfél évesen mondott rövidebb mondatokat, de a családban beszélt mindkét nyelven tudott kommunikálni a kicsi.
Egyáltalán nem keverik a szavakat. Ha arra gondolsz, hogy vegyes mondatokat alkotnak, az előfordul átmenetileg.
Egyébként nem tudom, hogy hol olvastál össze ilyeneket, de nem szakirodalom volt az biztos.
a lesz az egy "sz".
téged is kényszerítettek :)
Bármelyik reptéri könyvesboltban, a Népligeti buszmegállóban, idegennyelvű könyvesboltokban és az V. kerületben minden második könyvesboltban.
S egy jó tanács: Amit elmondasz angolul, azonnal fordítsd le magyarra is.(Szinkronizáld magadat.)
bocs hogy beleszólok, de olvastam hogy súlyos beszédkészséggel összefüggő problémákat okozhat a korai kényszerített nyelvtanuás.
magyarul: minek egy most lessz 1 -éves gyereknek angol nyelvű meséket nézegtnie?
aztán majd amikor keveri a szavakat, + egyéb gondok jöhetnek elő, akkor lessz bagy sírás!!!!!!!!!
több ötletem már tényleg nincs
a boltokban a DVD-k közt nézted, hogy nincs olyan, ami eredeti nyelven és magyarul is lejátszható?
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki olyan programot, amivel szobabelsőt tudok tervezni, berendezni és ami lehetőleg magyar nyelvű?
- Honnan tudok német nyelvű oklevelet nyomtatni?
- Hol lehet használt idegennyelvű könyveket venni Pesten?
- Hogyan tudok videót feltölteni? Ha van magyar nyelvű oldal az jobb lenne:)
- Hol tudok német nyelvű "Baba napló"-t vásárolni Győr környékén?
- Szeretném felvenni webkonferenciák hanganyagát, milyen (lehetőleg magyar nyelvű) programmal lehet?