Nekem eddig vagy turkálóban, vagy Pepcóban lett tök jó pulcsim. A jó minőségű turkálót tudom ajánlani mindenkinek. Ott van rá esély, hogy jó minőségű és jó állapotú cuccot találjon az ember.
A Temuról rendeltem 3 hete, egy nagy 💩. Amit bőrnek hirdettek meg, műbőr. A fürdőruha gagyi. Kádkilépő kisebb, és a vastagsága is vékonyabb. Nem, nem néztem el a méretet. Első és utolsó rendelés volt tőlük, vacak kínai gagyi.
Én sem kedvelem a rövid pulcsikat. Gondolom a nagyon magas derekú nadrágokhoz valók. Ami jól kiegészíti egymást. Mondjuk én a magas derekú nadrágokat sem szeretem.
A derékig érőset én se tudom értelmezni. Nagyon hülye divat. Van ahol már kislányokra is szinte csak olyat kapni. Az kapna tőlem egy sallert, aki gyerekeknek ilyet árusít. Pedig a Reservedben vagy a Mohito-ban szép pulcsik szoktak lenni. Csak nagy szerencse kell, hogy normális hosszúságút találj.
Sziasztok! Tudtok olyan oldalakat, ahol lehet normális pulóvert rendelni? Sokat kerestem, de vagy méregdrágák, vagy vékony bóvlik, vagy derékig érnek. Klasszikus, meleg pulcsikat szeretnék, de egyszerűen nem találok.