Hol lehet megtalálni, hogy hol milyen gimi vagy szakközép van, milyen szakmákkal? (tudásbázis kérdés)
8. honeywald
2010. aug. 23. 17:55
ha nem megy egyetemre, akkor nem lesz szakmája
7. Szekeres.A (válaszként erre: 4. - Honeywald)
2010. aug. 23. 17:37
Én ezzel egyáltalán nem értek egyet, ha a gyerek el akarja dönteni, had döntse el.
Csak egy érettségi, mire megy vele az ember, főleg ha esetleg utána nem megy egyetemre.
6. Cilumiluci
2010. aug. 23. 17:33
e ha beütöd a keresőbe,hogy kifir az is jó
5. Cilumiluci
2010. aug. 23. 17:32
www.kir.hu
4. honeywald
2010. aug. 23. 17:30
nem 8. után fogsz szakmát választani, teljesen fölösleges, énm is ezen aggodlamaskodtam 8.-ban. érettségi minimum, amihez bőven elég egy gimnázium ahol nincs plusszban fölöslges tantárgy és utána továbbtanulás, akor kell szamát választani. higgy nekem.
3. szanád (válaszként erre: 2. - Szekeres.A)
2010. aug. 23. 17:26
Van az úgynevezett kék könyv amiben benne van az összes középiskola . Ez valamikor szeptember végén szokott megjelenni..
2. Szekeres.A
2010. aug. 23. 17:12
Én olyan oldalt keresek, ami a 8. osztályosoknak való, hogy el tudja dönteni, milyen középiskolába melyik szakra menjen.
1. Szekeres.A
2010. aug. 23. 17:09
Hol lehet megtalálni, hogy hol milyen gimi vagy szakközép van, milyen szakmákkal?
További ajánlott fórumok:
- Miként lehet megtalálni az egyensúlyt a párkapcsolatban és az életben egyaránt?
- Hol lehet megtalálni a nagy őt?
- Mit lehet tenni ha valakit nem vesznek fel semmilyen közoktatási intézménybe (tehát se szakközépbe, se gimibe)?
- Hogyan lehet elveszett osztálytársakat megtalálni 20 év után?
- Hol lehet megtalálni Dr Lenkei Gábort?
- Hogyan lehet megtalálni valakit?